Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izlaze iz EU
Povratak na članak

Kako će Brexit utjecati na hrvatski turizam?

Hrvatska odlično kotira među britanskim turistima. Lani ih je Hrvatsku za odmor izabralo zamalo 600.000, a ostvarili su više od tri milijuna noćenja.

Komentari 18

Avatar sidhara
sidhara
23:17 29.03.2017.

Britanci mogu u Hrvatsku kako hoce i sada i nakon Brexita, ali ne mogu Hrvati u Britaniju kako hoce to je njima vazno. Nece sigurno Britanac traziti posla u Hrvatskoj, nego obrnuto, zato ljudi izlaze iz Europske unije. Bolje da bogate zemlje ostanu bogate, nego da svi postanu siromasni. Danas strani mediji pisu da Britanci izlaze, a Balkanci jedva cekaju da udju. Prenose sto su izjavili Srpski i ostali politicari po Balkanu i rugaju im se kako samo govore o da ce im biti bolje, da tu imaju novac za povuci iz EU fondova i slobodno kretanje gradjana po Europi, a nista ne govore sto ce oni dati Europi. Kriztiziraju i zemlje visegratske skupine kao su samo pokupili novce iz fondova, a sebe sebicno ogradili od bilo kakvog iskoristavanja njihovih zemalja. Ne vjerjerujem da ce ta unija prezivjeti, a kamoli primati jos nekoga unutra.

VL
Avatar reference
reference
00:11 30.03.2017.

kako ce dolaziti, pa valjda ko I do sada, sa pasosem i avionskom kartom, inace britanci i nisu bas nesto traccali u hrvatsku, oni su vecinom spanjolska Portugal baleari kanari a zimi florida. da nije onih alkoholicara i drogerasa sto dolaze zbog zrca i slicnih kulturnih destinacija britanci bi naj vjerojarnije bili na 10-om mjestu po broju dolazaka

VL
DA
Dada24
10:36 30.03.2017.

Haha. HR ima turizam. Hahahaha

VL
NO
nogogaz
12:16 08.04.2017.

Hrvatska ima dugove, turizam, krah privrede, todorića, plenkovića...i more izjbeglih hrvata u bolje zemlje.

VL
PR
&primjedba
14:03 30.04.2017.

ma tko ih sisa. neka idu na Gibraltar (dok je njihov). neki velki potosaci nisu... a kao sto slika pokazuje, ni gu ice neke super, nemaju

VL
Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
00:48 30.03.2017.

Koliko će nevistići potrošit ove godine na hrvatski turizam, kad uzmemo u obzir koliko ih radi u poglavarstvu, dajte neki izračun.

VL
Avatar reference
reference
00:17 30.03.2017.

ahahahaa koja je ova scripta, u raspadu ko i drzava....ja napisao trcali u hrvatsku a ono ispalo traccali u hrvatsku

VL
Avatar strazar
strazar
06:51 30.03.2017.

sacete poceti da pricate o turizmu. kao svake godine dolazi sve vise turusta. pa koliko ih sad dolazi milijardu?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.