Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi trend

Kako bi se napili mladi u SAD-u piju sredstvo za dezinfekciju ruku

Sredstvo za dezinficiranje ruku
Youtube screenshot
25.04.2012.
u 20:11

- To je jedna vrsta žestokog pića. Nakon samo nekoliko gutljaja već su u alkoholiziranom stanju - kazao je direktor agencije za zdravstvo u Kaliforniji Cyrus Rangan.

U SAD-u se među mladima pojavio opasan i bizaran trend ispijanja sredstva za dezinficiranje ruku. Naime, u sredstvu ima alkohola, koji je mladima do 21 godinu u SAD zabranjen te se na taj način se pokušavaju alkoholizirati, piše ktla. U Kaliforniji je zbog toga već šest osoba završilo u bolnici zbog čega liječnici poručuju roditeljima da budu na oprezu. Sredstvo za dezinficiranje ruku sadrži oko 60 posto alkohola te nije skupo i lako je dostupno.

- To je jedna vrsta žestokog pića. Nakon samo nekoliko gutljaja već su u alkoholiziranom stanju - kazao je direktor agencije za zdravstvo u Kaliforniji Cyrus Rangan.

Prethodno su u SAD-u zabilježeni slučajevi u kojima su teenageri, kako bi se osjećali omamnjeno, pili sredstvo za ispiranje usta, sirup za kašalj pa čak i ekstrat vanilije.

Komentara 2

TI
tintilinic100
15:10 26.04.2012.

Zabranjen alkohol mladima do 21???? Nešto tako slično je i kod nas??? :)) Pa kad uđeš u disko club.. a ono sviraju narodnjaci.. pola kluba pijano i naravno.. - maloljetno :))) haha.

AG
Agramer198
23:52 27.04.2012.

Pa neka još netko veli da je mladima u Hrvatskoj tlaka živjeti, drmnu babi šljivu iz podruma i život je odmah ljepši... Amerikanci=amateri...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije