Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kakav pogodak

Kakav pogodak: Vrataru lopta prošla kroz ruke i noge

Ivo Pervan
Foto: Goran Stanzl
1/2
16.02.2011.
u 18:45

Vratar belgijskog Kortrijka Damien Lahaye obilježio je posljednje kolo tamošnjeg prvenstva. Njegov "potez dana" nakon jednoga gotovo bezazlenog ubačaja u kazneni prostor u susretu s Gentom uzrok je poraza njegove momčadi.

Vratar belgijskog prvoligaša Kortrijka Damien Lahaye obilježio je posljednje kolo tamošnjeg prvenstva. Njegov "potez dana" nakon jednog gotovo bezazlenog ubačaja u kazneni prostor u susretu s Gentom uzrok je poraza njegove momčadi.

Spomenuti ubačaj Gentova igrača Ilombea išao je ravno u ruke Lahayeu, no ispred njega je skočio jedan od napadača, za kojeg je lopta išla previsoko, te mu time vjerojatno poremetio koncentraciju. Lopta je potom vrataru prvo prošla kroz ruke, a zatim i kroz noge.

Lahayeu nije preostalo ništa drugo nego da frustracije ispuca na lopti žestoko je napucavši.

Komentara 6

BR
branko61
19:38 16.02.2011.

He, he, svi se smiju \"jadnom\" golmanu, a on se smijao kada je išao podignuti dobitak u kladionicu....

TO
Tot
10:54 17.02.2011.

ovo se može još jedino subašiću dogoditi

VA
vatra
12:08 17.02.2011.

živom čovjeku može svašta da se desi a mrtvome ništa... ...iako zanimljiva je i ta teorija sa kladionicom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije