Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bitka za Istru

Kajin nezadovoljan rezultatima, iza Flege ušao u drugi krug!

Kajin (1)
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
1/10
19.05.2013.
u 20:26

– Manja izlaznost pogoduje onima koji koriste stranačku mašineriju, ali se nadam da ću u drugom krugu postići bolje rezultate i da će biti veća izlaznost birača – kazao je Kajin.

U istarskoj bitci za župana IDS-ov Valter Flego, nakon prebrojanih 97,86 posto biračkih mjesta, ima 47,25 posto glasova, a kandidat kojega je podržao SDP, Damir Kajin, 36,12 posto glasova.

U borbi za Skupštinu Istarske županije IDS-ova koalicija osvaja 43,95 posto, a SDP-ova 26,27 posto. 

Damir Kajin nezadovoljan je rezultatima koje je postigao u utrci za župana.

– Manja izlaznost pogoduje onima koji koriste stranačku mašineriju, ali se nadam da ću u drugom krugu postići bolje rezultate i da će biti veća izlaznost birača – kazao je Kajin.

S druge strane, u stožeru IDS-a vlada prava slavljenička atmosfera. Boris Miletić, koji je dobio podršku Puljana za čelno mjesto toga grada, zahvalio je biračima, napomenuvši kako misli da su u ovim izborima presudili rezultati dosadašnjeg rada, što su građani Pule prepoznali te su to honorirali, prenosi Istarski.hr

Komentirao je i rezultate stranačkog kolege, kandidata za župana, Valtera Flege:

– Još nisu svi podaci obrađeni, ali s obzirom na to da su naši konkurenti toliko toga investirali protiv njega, mislim da je napravio dobru kampanju i da su ljudi prepoznali njegov program i mislim da ćemo imati jako, jako dobrog župana.

>>UŽIVO Izlazne ankete: Bandić i Ostojić prolaze, Kerum gubi Split!

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije