Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Kajin ne podržava prijedlog za odlikovanje premijerke

kajin damir
Leonard Ninčević/PIXSELL
23.12.2009.
u 13:04

- Premijerka nema građanske hrabrosti i snage da u sklopu borbe protiv korupcije napravi čistku unutar HDZ-a, a to je zato što je u toj stranci u proteklom razdoblju bila istaknuta dužnosnica - tvrdi Kajin.

RIJEKA - Predsjednički kandidat IDS-a Damir Kajin u druženju s Riječanima na Korzu osudio je Jadranku Kosor, kazavši da se ona između poštene Hrvatske i Božidara Kalmete opredijelila za ovo drugo.

- Premijerka nema građanske hrabrosti i snage da u sklopu borbe protiv korupcije napravi čistku unutar HDZ-a, a to je zato što je u toj stranci u proteklom razdoblju bila istaknuta dužnosnica - tvrdi Kajin.

Prijedlog Vladimira Šeksa da se Kosor odlikuje veleredom Petra Krešimira IV. ne podržava; tvrdi da se od 2003. do danas u Hrvatskoj kralo više nego ikad, a znakovi borbe protiv korupcije su se pojavili jer je "popustila stega koju je držao Sanader". Drugi razlog za dodjelu odlikovanja, arbitražni sporazum, Kajin ocijenjuje neprihvatljivim i tvrdi da ćemo zbog njega za nekoliko godina ostati bez stotinjak metara teritorijalnog mora.

 

 

Komentara 12

DU
Deleted user
13:33 23.12.2009.

patriot+++U 2010 želim vama i uspješno rješavanje arbitražnoga sporazuma oko granice+++nista od toga stari moj,procitaj dobro sporazum i kad on stupa na snagu.....biti ce to negdje 2014-2015-e kad se ulazi zajedno sa RS..

MA
maxresist
13:35 23.12.2009.

A nije mu smetalo kada je Budimir Lončar i cjelokupni savez komunsita dobio odlikovanja ,svakako može i premijerka za svoju odlučnost za obračun sa korupcijom pa čak i među svojim redovima što dosad niti jedna stranka nije učinila.

MA
maxresist
13:10 23.12.2009.

Pa kajin smatar josipa Broza tita najvećim herojem HRVATSKE povijesti pa što onda,posjetitelji večernjeg jučer su abketi pokazali kako su za odlikovanje premijerke,zašto to ne objavite a ne glas nekakvog pijanca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije