Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Kajin: Lopove dam, Hrvatsku ne dam!

kajin u puli
Saša Miljević/PIXSELL
20.12.2009.
u 13:35

Predsjednički kandidat IDS-a poručio je danas u Puli kako će kao predsjednik ustrajati na hapšenju onih koji su opljačkali Hrvatsku, makar zbog toga " prošao kao Kennedy”.

PULA - Lopove dam, Hrvatsku ne dam, poručio je danas na predizbornom skupu u Puli IDS-ov predsjednički kandidat Damir Kajin, obećavši da će kao predsjednik ustrajati na hapšenju onih koji su opljačkali Hrvatsku.

- Ako nema mjesta na Remetincu, bit će na Golom otoku. Kad ih se riješimo, Hrvatskoj će krenuti na bolje, rekao je Kajin, dodavši da to “obećaje, makar prošao kao Kennedy”.

- U brodogradnji se događa isto što i ranije s bankama i telekomunikacijama. Pojedinci se bogate na račun građana. Neka prljave šape drže dalje od Uljanika, inače će se Istra dići na noge, poručio je.

Njegov skup održan je s danom odgode zbog snijega koji je napadao u subotu, a poklopio se sa skupom nezavisnog kandidata Dragana Primorca. Kandidati su se korektno pozdravili, no Kajin ga je spomenuo u svom govoru.

- Nakon što je otišao veliki mag Sanader, otišli su i Primorac i mnogi drugi. Pitanje je ima li ova Vlada legitimitet voditi državu. Sigurno je da nas vodi u još dublju krizu, jer će iduća godina biti još teža, na što upozoravam već tri godine. Barem jedna plaća i mirovina neće se isplatiti, rekao je Kajin koji obećaje da će dijeliti sudbinu s građanima.

Ivi Josipoviću te Vesni Pusić poručio je da ne sudjeluju u sučeljavanju na komercijalnim kućama gdje nisu svi kandidati jednaki.

- U suprotnom daju do znanja im nije do demokracije, te opći interes podređuju osobnom, kaže Kajin.

 

Komentara 32

OB
-obrisani-
14:49 20.12.2009.

Kajin-pa kad se onda misliš riješit Jakovčića i vatrogasnih kamiona,pa hipo banke vašeg sponzora kojem je ids prodao pola istre!

OB
-obrisani-
17:34 20.12.2009.

Emilsal mi odavno ne živimo u komunizmu i ja kajina nisam dužan ni poštivati a ni voljet,za mene je niš koristi a tebi ako je dobar uzmi si ga doma,pa i svi budući kandidati imaju objavljene adrese na kojima žive ili če tvoj kajin povest vas komunjare u šume pa sa vama glumit partizane a on če ko tile jahati bijelog konja!a vi ćete ostali trćati za njim !

AB
abendblatt
14:47 20.12.2009.

KAJIN- Svi za mnom, u Vrapce.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije