Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zimski kamp
Povratak na članak

Kadeti i kadetkinje OS RH na skijaškoj obuci na Sljemenu

Zapovjednik HVU-a general pukovnik Slavko Barić istaknuo je da je skijanje jedna od vještina koje svaki časnik u OS RH mora savladati

Komentari 4

Avatar Honduras
Honduras
19:09 28.01.2015.

samo besmisleno troše naše novce...

VL
Avatar Torento
Torento
20:02 28.01.2015.

Da li je netko ratovao na skijama u Domovinskom ratu? Skije su potrebne samo za kretanje u polarnim i subpolarnim krajevima. Inače u gorskim krajevima RH skije su samo nepotreban teret zbog gustih šuma. Bolje neka uče duge hodnje s krpljama i punom ratnom opremom.

VL
IV
Ivo105
20:29 28.01.2015.

Fini izlet,ovakvi samo Bogu dane kradu,kakva je korist od ovakvih kao i od časnika i sličnih umjesto vojske bi bolje bilo da se radi nešto pametnije

VL
FE
fefellerunt
23:40 28.01.2015.

interesantno kako za mlade časnike ima ova obuka a za one iz rata nema, kao što su si sami morali plaćati i vozačke ispite , pa i fakultete, naravno u slučaju rata se opet oni zovu , jer koliko ima koristi od ovih podobnih šminkera vidjeli smo i u domovinskom ratu. Kada je jedva 20 % časnika i dočasnika koji su prešli u HV sudjelovalo u borbenim operacijama dok su ostali uhvatili debelu hladovinu zajedno sa podbnim političkim kadrovima.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.