Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Božo Petrov:

'Kada nitko nije htio čuti što se događa u Agrokoru poslao sam poruku Todoriću...'

Božo Petrov
Foto: Grgo Jelavić/Pixsell
1/5
27.09.2017.
u 22:21

- Gospodina Todorića po svim ovim blogovima koje piše, savršeno služi pamćenje - kazao je čelnik Mosta.

Božo Petrov, čelnik Mosta i bivši predsjednik Sabora, gostujući na televiziji N1 pričao je o noćnom sastanku u Vladi s Ivicom Todorićem

- Što biste vi napravili u situaciji da godinu dana slušate da postoje ogromne poteškoće u funkcioniranju Agrokora, svi znamo koliki utjecaj ta kompanija ima na hrvatsko gospodarstvo. Dosta jezovito zvuče informacije i u to vrijeme razgovarate nasamo s ministrom financija koji kaže "nema problema", odete u Vladu, tamo kažu da je to predimenzionirano - rekao je Petrov. 

Božo Petrov
1/15

Biste li vi poslali poruku Todoriću...

- Biste li vi poslali poruku Todoriću da ako postoje problemi da se zatraži sastanak s najvišim vrhom Vlade. Ja sam u trenutku kada nitko nije htio čuti što se događa u Agrokoru, niti ministar financija niti predsjednik Vlade, poslao poruku gospodinu Todoriću da smo zabrinuti za stanje i da bi bilo dobro da zatraži sastanak - objasnio je Petrov te demantirao Todorićeve navode da je on tražio da se nađu nasamo. 

- Možda je to netko njemu tako rekao da on to lakše prihvati. Nisam ja njega niti zvao, čuo se s njim, tražio nasamo sastanak ... Na samom uvodu tog sastanka on u Vladi je rekao da se osjetio slobodnim zatražiti za sastanak jer je čuo da sam ja zainteresiran za razvoj situacije - kazao je Petrov. Objasnio je da je Todorić kazao da će do lipnja "nelikvidnost biti u iznosu od milijardu i pol kuna, da on ima na računu 800 milijuna kuna kojih mu je odobrila banka" i da se "jasno vidi rupa". 

Todorića savršeno služi pamćenje

-  Gospodina Todorića po svim ovim blogovima koje piše, savršeno služi pamćenje. Ako je to tako, sigurno imamo kopiju sastanka, a na toj kopiji se isto tako može definirati da kada je objašnjavao nelikvidnost, jasno rekao da će biti 2,3 ili 2,4 milijarde. Da od toga ima 800 i da mu treba još milijarda i pol - kazao je Petrov i dodao da ne zna je li Todorić sastanak snimao ili ima "jako dobro pamćenje". 

Komentara 33

GU
Gustirna
23:39 27.09.2017.

Sada kada se je otkrilo da je suravao sa todoricem prica nam svoju pricu koju bi mi trebali popiti...mozda je ,po obicaju ,trazio od todorica da mu zaposli nekog kuma ....

JD
john.drum.501
09:08 28.09.2017.

Vidim da komentiraju najviše "seljačine" koje nisu upoznate sa slučajem. Naime prije bilo kakvih sastanaka, razgovora... Božo Petrov je javno upozorio na ono što nas je večina već znala. Isto tako je izjavio da neće biti za to da se odore sredstva iz proračuna jer je to privatna firma. Ovo sve događalo se naknadno.

DR
Draš
23:50 27.09.2017.

Kako je u novoj kućici koju si sklepao uz malu pomoć poreznih obveznika,je li se i braco sa nevistom također ugodno smjestio jer si i na njih uzeo bonusa,lipo je vidjeti da si dobro i da sereš po običaju .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije