Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Kad se stare stranke osramote, profitiraju radikali

Imigrantska kriza nosi jak emotivni sadržaj i pogodna je za političku manipulaciju

Komentari 1

LU
lunar777
14:08 24.05.2016.

Da li onda postoji radikalna ljevica? Mislim pitam jer mi se čini da ako ne podržavaš promoviranje LGBT androgene rodne ideologije, istospolni brak, masovnu imigraciju, gubljenje nacionalnih identiteta, ukratko kulturalni marksizam odmah dobiješ etiketu radikal? Zapravo bi problem bio toio to što su se tzv demokršćanske stranke iliti europski pučani kompromintirali i na njihovo mjesto su došle konzervativne stranke koje se ne slažu sa npr promoviranjem pojava tipa Conchita Wurst i stvaranjem sjedinjenih europskih država i zašto ih nazivati radikalima zbog toga? Za mene su radikali oni koji viču No nations - no borders..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.