Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rajko ostojić:

Kad prođe kriza, zdravstveni doprinos bit će 15%

'24.01.2012., Cakovec - Ministar zdravlja Rajko Ostojic posjetio je i obisao zupanijsku bolnicu Cakovec.  Photo: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL'
Foto: 'Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL'
1/3
30.01.2012.
u 16:30

Zdravstveni doprinos sada je snižen na 13 posto, a povećanje se očekuje za dvije godine.

Izabrani su novi članovi Upravnog vijeća Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje – za predsjednika dr. Marijan Cesarik, a zamjenik mu je dr. Dragan Korolija Marinić. Produljen je i rok stupanja na snagu Pravilnika o uvjetima i načinu ostvarivanja prava na ortopedska i druga pomagala sa 1. veljače na 1. ožujka.

Ministar zdravlja Rajko Ostojić izjavio je kako će zdravstveni doprinos koji je sada snižen na 13 za dvije godine, kada se oporavi gospodarstvo, vratiti na 15 posto.

Komentara 5

CA
cro.army
19:25 30.01.2012.

Za dvije godine \"kada se oporavi gospodarstvo\".. Harač

MA
maraosta
19:31 30.01.2012.

doktore, vama još nisu rekli da če kriza trjati vječno ili se vi to samo šalite?

A9
AAA-999
20:45 30.01.2012.

Dva stručnjaka za jezikoslovlje: ministar zdravlja Ostojić Mrgud i ministar znanja Jovanović Kundak. Jedino što su do sada napravili jest napad na hrvatski jezik i nepotrebno trošenje novaca na promjenu naziva. Sve samo zbog mržnje i neznanja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije