Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Afera
Povratak na članak

K. Devčić: Tvrtki Fimi media blokiran račun

Sve troje terete se da su na temelju fiktivnih računa "oprali" 16,5 milijuna kuna.

Komentari 7

EA
eagles
12:52 12.08.2010.

Ona je primila novac, ali ga nije ukrala. Novac je ukrao onaj koji je dao nalog da se plati iz državne tvrtke. Nije teško utvrditi tko je to napravio. Zašto te osobe nisu u pritvoru?

VL
OB
-obrisani-
12:57 12.08.2010.

Pa zašto sada Hrvati uništavate tu uglednu i dobro stoječu firmu Fimi media ?? Pa ta firma je čudo čudo i protivi se ekonomskim teorijama kako moraš puno raditi, ulagati i napredovati da pobijediš konkurenciju.. Pa Fimi media je firmaa stila Lionel Messi koja dribla, tehnicira i postiže golove kako želi..Iako otkada je pošteni Ivek otišel na urlaub Fimi media djeluje kao Lionel Messi polomljenih nogu i kičme..

VL
Avatar Vladimir1204
Vladimir1204
13:07 12.08.2010.

Sve to vodi na vrh, pgotovo stari vrh, SanadyBoy, ali cemo naci jos par Polanceca i stvari ce se smiriti.

VL
DU
Deleted user
13:22 12.08.2010.

Što se sad svi čude. To tako funkcionira godinama, desetljećima da ne kažem stoljećima. Zna li netko barem jednu parlamentarnu stranku koja se ne financira na ovakav način? Ili barem jedan prvoligaški nogometni klub?

VL
ME
mellifera196666
13:37 12.08.2010.

Poslije države treba istražiti gradove i općine.Svaka općina u zemlji ima jednu ovakvu uigranu ekipu,neovisno o tome koja stranka je na vlasti u toj općini.

VL
OP
Obećanko požeški
14:01 12.08.2010.

Tako je mellifera196666 Stoga idemo dalje! POŠTOVANA GOSPODO IZ USKOKA - KADA ĆE POŽEŠKI GRADONAČELNIK RONKO DOĆI NA RED? MOLIM VAS, UČINITE NEŠTO PO TOM PITANJU I NE DOZVOLITE MU DA SE HVALI PO POŽEGI KAKO ON IMA POD KONTROLOMOM I USKOK I DORH I DA MU SE ZBOG TOGA NIŠTA NE MOŽE DOGODITI. TAJ JE RONKO RADIO GROZNE STVARI S VLADOM ZECOM, IZDAVAO MU MJENICE, DAVAO POZAJMNICE, MEŠTARIO S NJIM NA RAZNE NAČINE, A SADA SE NORMALNO ŠETA PO GRADU, DIJELI PACKE I IŽIVLJAVA SE NA NEISTOMIŠLJENICIMA. ZEC JE U ZATVORU, A RONKO BOGATIJI ZA DVA STANA (DOBIO IH OD ZECA DOK SU BILI KOALICIJSKI PARTNERI U GRADU I DOK JE ZECOV KAMEN INGRAD IZVODIO SVE RADOVE U POŽEGI, NA NALOG RONKA I NJEGOVIH) DA, I ON SE OGRAĐIVAO U STILU - VIJEĆE JE DIGLO RUKE ZA TAJ I TAJ POSAO, ALI ČINJENICA JE DA JE ŠTETA POŽEGI NAPRAVLJENA I DA DANAS IZ GRADSKOG PRORAČUNA PLAĆAMO DUGOVE PROŠLOSTI. NEKA USKOK I DORH (ali onaj zagrebački, nikako ne požeški) STANU NA KRAJ POŽEŠKOM TIRANINU, UCJENJIVAČU I ZLOSTAVLJAČU.

VL
OB
-obrisani-
14:01 12.08.2010.

E da praznog dzepa u politiku nakon par godina neznaju sto ce s novcem pa kolika im je placa ?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.