Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šou u splitskoj luci

Južnoafrikanac skočio s trajekta pa se utrkivao s brodom do obale

trajekt
Željko Mršić/PIXSELL
19.08.2011.
u 13:40

Pijani turist požurio na obalu na vlastiti pogon...

Da svašta može čovjeku pasti na pamet pod utjecajem alkohola, nije neka novost. Ali 27-godišnji Južnoafrikanac Stephan Michael Krige otkrio je novi način opasnog glupiranja, koje je srećom završilo bez posljedica.

Naime, Afrikanac je putovao na trajektu s Hvara u Split, a stotinjak metara prije obale skočio je u more i onda nastavio plivati do obale. Cilj mu je bio stići do luke brže od trajekta, što je na kraju i učinio, pišu 24 sata. Bio je pod utjecajem alkohola.

Za "prvo mjesto" nagrađen je kaznom od 1110 kuna i prekršajnom prijavom.

Ključne riječi

Komentara 4

RA
raspad
15:48 19.08.2011.

ja mislim da je vama svaki k..ac u glavi samo da se docepate novca. covjek je bio atrakcija za publiku u ionako monotonom Spitu ( ljudskom smetlistu )

DR
dreamteam
15:16 19.08.2011.

Ja mislim da se je poslije ovoga otrijeznio.

IS
Istra
15:51 19.08.2011.

Zabraniti mu da se takmici 2 godine zbog dopinga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije