Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPETOST

Južna Koreja rasporedila rakete uz granicu sa Sjevernom Korejom

koreja
afp
17.06.2011.
u 11:14

Združeni glavni stožer Južne Koreje objavio je da su oružje i vojnici preraspoređeni u skladu s promjenom stanja sigurnosti

Južna je Koreja kraj granice sa Sjevernom rasporedila rakete američke proizvodnje kojima može pogoditi glavni grad Pjongjang. Agencija Jonhap javila je da je preraspoređivanje raketa odgovor na to što je Sjeverna Koreja u studenom gađala pogranični otok, ubivši četiri Južnokorejca. Jonhap navodi da rakete zemlja-zemlja imaju domet od oko 150 kilometara, a država ih navodno ima 220.

Združeni glavni stožer Južne Koreje objavio je da su oružje i vojnici preraspoređeni u skladu s promjenom stanja sigurnosti.

Ključne riječi

Komentara 63

OB
-obrisani-
13:03 17.06.2011.

thekorcula kaze jedna hrvatska poslovica kad jedan budala baci kamen u bunar ni pet pametnih to ne mogu izvaditi U ovom slucaju budala ste vi velikosrbi, koji jos ne mozete prestati lizati svoje rane i ne zelite prihvatiti stvarnost a pametni ljudi su oni koji zelu prihvatiti stvarnost i ici dalje. Hvala bogu, vi budale ste u manjini.

Avatar kobra11
kobra11
11:37 17.06.2011.

zvecka se zvecka . bice uskoro zadovoljena crvena magija . Mora se krvlju dobro natopiti . Ona nikadse nikad nece zasititi krvi. Zar nije bilo dosta ubijanja u WW1 i WW2. Zar nam treba i WW3 . covecanstvo nikako daa svati neke stvari .

Avatar trunchbull
trunchbull
13:02 17.06.2011.

Čuvaj Vođo Majčicu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije