Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DAN HRVATSKIH MUČENIKA
Povratak na članak

Jure Bogdan: Ne vrijedi što su naši preci ginuli za krst časni ako ne vodimo čestiti kršćanski život

U sklopu obilježavanja Dana hrvatskih mučenika, biskup Bogdan je primio na dar danas promoviranu knjiga umirovljenog gospićko-senjskog biskupa Mile Bogovića i Ante Bežena "Crkva hrvatskih mučenika od ideje do ostvarenja", kojoj je urednik Ivan Mance

Komentari 17

DU
Deleted user
21:39 27.08.2016.

Znam jednu stranku koja glumi kršćanski život a ima najveći broj lopova

VL
NE
nemanatrag
20:29 27.08.2016.

A tko to među vama dragi prelati vodi kršćanski život? Što je to u vama kršćansko ?Možda poveliki stomaci,sklonost skupim autima,srebru i brokatu ili mladim dečkima?

VL
DU
Deleted user
07:27 28.08.2016.

jadan je bog kojeg promoviraju popovi ,pope zar ti služi na čast milijuni pobijenih i masakriranih sa mačevima , noževima i ostalim alatkama , silovanih i mučenih ljudi koje su pape poslali u ime boga protiv drugih naroda,...

VL
DI
dokazano.istinito
19:03 27.08.2016.

isus je bio musliman i nije umro na krizu (citaj kuran) a ni marija, isus je molio Boga kao musliman...a za kriz su ginuli samo krizari koji su cinili mnoge zlocine

VL
PJ
Pjesnik
11:32 28.08.2016.

Tko je izgradio to velebno zdanje vojnog ordinarijata,komu služi i tko plaća to mnoštvo osoblje koje tamo dela?Tko je platio taj pohod?Pa mi siroti narod a ne popovi.Zašto vojska treba ordinarijat,zar mi nemamo Ministarstvo obrane i vrhovnog zapovjednika,što crkva ima sa vojskom?Vojska ako mora,ona ubija a što kaže naša vjera i naš bog:ne ubi,ne krađi i ne laži a vi to sve činite

VL
BD
bozidar.dolenec
10:51 28.08.2016.

Činjenica je daje svaka vjera u bilo kojem narodu otrov i da se te iste otrovđije drze vlastodrzaca da bi opstali jer im običan narod ne veruje.

VL
Avatar Propaganda
Propaganda
21:09 27.08.2016.

moji su preci umirali i od sabljastog tigara pa što bi ja trebao sada napraviti ?

VL
Avatar istovari
istovari
20:20 28.08.2016.

"Navalite, pričajte o ljubavi kako je vi vidite i zamišljate"....zamišljam je poput velikog pedofilskog lanca...onoga najpoznatijeg i najzloglasnijeg!

VL
BA
bakulušić
20:40 27.08.2016.

Ovdje nema cenzure, komentari su dopušteni bez obzira na sadržaj, vrijeđanje, iskazivanje mržnje, omalovažavanje... Ovdje se možete istresti, liječiti traume i stresove, ovdje možete sve koji drugačije misle poslati u TPM, ovdje možete sve što vam srce poželi a pamet ne brani. Ovo je slobodni teren za borbene ateiste i njihove frustracije.Ovdje Pravila ne vrijede. Navalite, pričajte o ljubavi kako je vi vidite i zamišljate. Ostavite svoj trag!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.