Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbori

Jurčić i Blok umirovljenika: Vlada je kriva za stanje u gospodarstvu

Ljubo Jurčić
Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL
1/3
03.11.2011.
u 13:52

Naša je prva točka teritorijalna cjelovitost, demografska politika, neovisnost, i to prehrambena, energetska i financijska, te socijalni program.

Vlada je kriva za stanje u gospodarstvu te u Željezari i Rafineriji Sisak, poručili su na jučerašnjoj tiskovnoj konferenciji u Sisku prof. dr. Ljubo Jurčić i Blok umirovljenici zajedno.

Tako prvi zadatak nove vlade mora biti pokretanje proizvodnje u Željezari, jer što duže ne bude radila, to će biti sve teže. Da bi se problem riješio, predlažu model javno-privatnog partnerstva jer se bez države situacija ne može riješiti. Ljubo Jurčić predstavio je i izborni program.

– Naš program ne temelji se na ideologiji, već imamo praktičan program: kako zaposliti ljude i iskoristiti resurse. Naša je prva točka teritorijalna cjelovitost, demografska politika, neovisnost, i to prehrambena, energetska i financijska, te socijalni program; besplatno školstvo i obrazovanje jer bez zdravih i obrazovanih ljudi nema ni proizvodnje. Potrebni su organi državne uprave koji će omogućiti provođenje tih programa i profesionalizam, a ne uhljebljenje – zaključio je Jurčić.

Komentara 7

DE
deus ex machina
14:12 03.11.2011.

ISUSE, KAJ JE OVAJ PAMETAN!! A ja u svojoj naivnosti mislil sam si da je za sve kriv ovaj prek moj sused Jandra kaj se uvek parkira na moje mesto !

VE
velikazmija
14:35 03.11.2011.

ma bravo svi dižu nogu kad je vlada u pitanju --misleći da je plot --strava jurčiću --jeli to zahvala --

EL
elfenomeno77
14:12 03.11.2011.

e moj jurčići i tvoj politički život će biti gotov nakon izbora

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije