Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Putuje u Sankt Peterburg
Povratak na članak

Juncker otkrio što je u nekoliko navrata rekao Putinu: Ovo je uvjet za ukidanje sankcija Rusiji

Moj posjet Sankt Peterburgu koji ima više gospodarsku nego političku dimenziju, neće biti prigoda da Europska unija najavi bilo kakvu promjenu stajališta prema Rusiji, rekao je predsjednik Europske komisije Jean-Claude Juncker

Komentari 44

Avatar tomislav21
tomislav21
02:05 01.06.2016.

A tko je glasao ZA """" Jean-Claude Juncker """koga on predstavlja?????

VL
Avatar nekakav
nekakav
10:37 01.06.2016.

jel to onaj juncker, koji je korporacijama omogućio utaju poreza? aha, to je taj veliki moralist. da, na čelu eu mora biti ovakva osoba. koja poznaje sustav iznutra. putin ima važnijeg posla od susreta sa ljudima kao ovaj. bolje jahatiahati konja, nego sjesti i pričati sa potvrđenim lopovom. jeste vidjeli kako unija krim više nigdje ni ne spominje? a ukrajinci, tj. profašistički ukrajinci na čelu zemlje, se jako pjene. običan ukrajinac samo gleda kako u novčaniku više nema ničega, cijene struje porasle za 100% u pola godine, cijena plina isto, i još će dvostruko do sredine iduće godine.... ah, kako je divna ta sloboda. vražji rusi, tko treba njihov plin za 300 dolara za 1000 kubika. dat ćemo mi amerima i 700 za njihov, samo da nije ruski! :) i znate da to ljudi puše?! kad skuže da su rusi dioničari tih usa kompanija koje lobiraju za lng, i da će i ruski plin dolaziti, al po ovoj lijepoj sindikalnoj cijeni, bit će kasno. nego, kako je moguće da je suradnja sa lobistom koji ima veze sa rusima nešto loše, i predstavlja izdaju nacionalnih interesa, dok je suradnja sa američkim lobistima nešto pohvalno i potrebno? svi oni traže isto. baš me vesele francuzi koje zanimaju naši strateški projekti. dat ćemo mi, ko i za aerodrom u zgu, puno više, samo da smo si dobri sa 'saveznicima'. čudo jedno kako nas amerikanci ništ ne zovu k sebi, da naše firme nešto tamo rade, zarade... a da im mi to javno prigovorimo? smijemo? :)

VL
ST
stomugromova
22:52 31.05.2016.

Vjerovatno je Putinu zabavno ugostiti patuljke poput pijanog Junckera.

VL
Avatar lvan12
lvan12
22:59 31.05.2016.

Zašto taj birokratski potrčko uopće misli da se Putin želi s njime naći i na njega trošiti vrijeme?!

VL
DU
Deleted user
01:04 01.06.2016.

Što Junker ima tražiti u Rusiji? Bilo bi jako zgodno da ga Putin ignorira. Hrvatskoj se odmah ide prigovarati ako samo i pomisli da bi otišla tamo dok ovaj radi što ga volja nema srama ni ničega.

VL
FR
franjo
09:12 01.06.2016.

Rusija nemože bez EUROPE , niti može Europa bez Rusije . To je bilo oduvijek pa i sad.

VL
RE
realisticki
11:32 01.06.2016.

Sankcija EU-a i Sjedinjenih Država zbog ukrajinskog sukoba. Nije li malo "proziran" ovaj text? Kad tako nešto čitate, dali se tko pita, zašto ostatak svjetskih dražava nije uveo sankcije Rusiji? Jednostavno zato jer sami upravljaju svojom politikom i ekonomijom, i i nisu ovisni o američkim i NATO-vim savjetnicima. U Europi proizvođači mlijeka, a i drugi poljoprivrednici, su "na koljenima" radi tih, sada obostranjh sankcija, ali mi se držimo američkih principa.

VL
ST
stomugromova
22:49 31.05.2016.

Lako je biti ljigavac kad nemaš kičmu.Ovaj korumpirani birokrat će tražiti Putina privilegije za EU i njene kompanije ,a neće ponuditi ništa za uzvrat.Baš bih volio gledati taj prijenos kad bude Putinu objašnjavao stajalište EU.Istina je slijedeća,čak i kad sankcije prema Rusiji budu skinu,puno komnpanija koje su radile u Rusiji će ostati kratkih rukava.To se posebno odnosi na poljoprivredu. Tako je to kad radiš u korist svoje štete i američke koristi.

VL
OP
opančar
11:25 01.06.2016.

sad bi masonske korporacije opljačkale rusko energetsko bogatsvo, što kažu zagorci, nebu vam to prošlo gospodo, nismo mi balkan, mi smo rusija.

VL
Avatar superhik74
superhik74
18:20 01.06.2016.

Bauljanje u tipicno laznoj Euro-birokratskom formi. U ugovoru iz Minska se Rusija spominje samo jednom i to kao posrednik a ne kao sukobljena strana s obzirom da je ugovor iz Minska izmedju pucisticke vlade i pobunjenika (separatista) u drzavi Ukrajini. Prema tome Rusija nema nikakve obveze osim da "utjece" na separatist iz Donbasa da se pridrzavaju sporazuma. Porosenko je odavno trebao izglasati vecu autonomiju Donbasu a ovi su trebali nakon toga imati regionalne izbore i priznati Ukrajinski suverenitet. Nista od toga se nije dogodilo pa Ukrajina nije dobila nikakve sankcije. To su sve price za malu djecu jer je imperij kaosa i kreirao sukob u Ukrajini da bi nastetio svojoj EU koloniji i uvukao Ruse u dugacki sukob te prekinuo plinovode prema EU i buducu trasu novog Kineskog puta svile prema EU. Originalni plan nije uspio pa su iz bjesa kao rezervnu varijantu uveli sankcije, koje takodjer nece nista promjeniti osim sto ce natjerati Ruse i Kineze da malo promjene trase plinovoda i novog puta svile kako bi zaobisli nestabilnu Ukrajinu. U medjuvremenu ce Ukrajina bankrotirati i raspasti se.

VL
MX
Mister X
17:49 02.06.2016.

Juncker otkrio što je u nekoliko navrata morao da rekne Putinu: Ali se ne usudi reči kako i što je on dobio za odgovor od Putina ... Kao ono goni mi se ti sa tim u tri ..... materine ......

VL
GM
Gjuro-Mrki
16:20 02.06.2016.

Putinu su odvratni alkoholičari i pederi-klasdim se da ga nebu primil.

VL
MX
Mister X
17:47 02.06.2016.

Rusija je od 2014. pod režimom sankcija po odluci i nredbi Sjedinjenih Država da se pridruže svi NATOVi navodno tobože zbog ukrajinskog sukoba. Sada če gle istine EU krajem lipnja odlučiti o sigurnom naređenome produljenju tih sankcija... Tko daje minuso daje minus jer prihvača okladu ?

VL
GM
Gjuro-Mrki
16:40 02.06.2016.

da ga ovdi ostavim,malo sutra.

VL
Avatar Sidewinder
Sidewinder
07:10 01.06.2016.

Zasto bi ukidali sankcije kad je Putler rekao da ce one pojacati rusku ekonomiju...?

VL
Avatar Hrvatina_Nikola_Tesla
Hrvatina_Nikola_Tesla
08:36 01.06.2016.

Samo se fašistima nabijaju sankcije. Putin, Hitler novog doba.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.