Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČELNICI UNIJE
Povratak na članak

Juncker i Schulz ekskluzivno za Večernji: Dragi Europljani, trebamo jedni druge više nego ikad

U povodu dodjele nagrade “Karlo Veliki” papi Franji: Argentinac je Europljanima pokazao što su prave vrijednosti Europe

Komentari 20

Avatar Idler 3
Idler 3
14:52 06.05.2016.

Okrenite se za početak nekim europskim vrijednostima. Kršćanstvo bi moglo bit prvo u nizu. Zapitajte se postoji li ikaj u životu osim mlaćenja love i tehnoloških čuda....recimo nekaj duhovnog, a potom i obiteljskog. Trebamo se al na zajedničkim vrijednostima i ravnopravnim osnovama !!!

VL
VO
vordag
14:57 06.05.2016.

očuvanje europskog načina života ... može, evo samo da kupim burke za ženu i kčer, pa možemo u đamiju

VL
DO
Dolinski
14:45 06.05.2016.

Njemačkoj bi dobro išlo i bez EU integracija, ako ne i bolje, novce koje troše na zbrinjavanje imigranata bolje da su dali svojim obiteljima (za vrtiće, dječju opremu) da im rode više djece pa im ni iz tog aspekta imigrantii nebi bili potrebni. A neka nas okane demagogije, Juncker i Schulz žive u luksuznim četvrtima gdje su dobro ogradili sebe i svoju djecu od negativnih posljedica politike koju provode

VL
GA
Gajger
15:13 06.05.2016.

Dragi Europljani Juncker i Schulz, hvala vam na vašoj tobožnjoj zabrinutosti za europske vrijednosti i molim vas izostavite Hrvatsku iz vaših dušebrižničkih planova. Ne trebamo vas.

VL
DU
Deleted user
14:54 06.05.2016.

Jumfer i Šic su dva brata uboga, sluge svjetske judeomasonerije i neprijatelji slobode pojedinca, naroda i država.

VL
PL
@ploto@
19:46 06.05.2016.

Ove treba streljati slupa sa Merkel ili javno objesiti radi veleizdaje naroda koje zastupaju.To su zastupnici judeomasonerije .

VL
DU
Deleted user
05:00 07.05.2016.

Dogovor s Iranom i pariški dogovor o klimatskim promijena ne vrijede papira na kojem su pisani. Nadalje svinjarije "dragi Europljani" prodajte kada budemo imali svi plaće 2/3 njemačkih. Do tada nosite se u 3pm s izbjeglicam i Europom. Vi ste ih zvali pa ih vi i primite, neka napune Junckerov Luxemburgistan.

VL
Avatar MK
MK
15:25 06.05.2016.

Papa je u pravu (i to ne samo zato jer je uvijek u pravu!), no Juncker i Schulz propuste i ukocenosti Brisla nebi trebali pokusat Papinim rijecima opravdavati, i nebi trebali nesposobnosti Brisla napraviti teretom "pojedinih clanica" nego bi stvari u Brislu trebali rjesavati umjesto "pojedine clanice" optuzivati da zauzimaju partikularne nacionalne stavove... Migrantska kriza nije tek od jucer - nego se Italija i Grcka bez solidarne pomoci vec godinama same bore protiv nje i to bez pomoci, a i nakon Sirije Brisel je nesposoban uspostaviti kljuc raspodjele tereta izbjeglica (partikularni nacionalni stavovi drzava na udaru problema samo su rezultat te nesposobnosti iz Brisla) - ipak bi se prvo one clanice koje u katakombama kuju planove o Hot-Spotovima na tudem terenu trebale u ogledalo pogledati i razmisliti malo bolje o partikularnim nacionalnim interesima! ...Dragi gospodine Juncker i Schulz, nemojte traziti vece ovlasti - kada niti postojece niste u stanju staviti u funkciju! ...Dalje nije bilo lijepo kada na Slovensku blokadu protiv Hrvatske nitko nista nije rekao - a kamo li poduzeo. Dalje nije lijepo sto nam se spocitava da ne prihvacamo da "agresori" na Hrvatsku budu tuzitelji, svjedoci i sudci protiv "branitelja" i da temeljem EUN-a napadnuti, zrtve i branitelji strepe putujuci Europom da ce agresorska Srbija traziti njihovo izrucenje zato jer su branili Hrvatsku na hrvatskom teritoriju. Srbija se mora odluciti - ili "mini-Haag bez EU" ili "EUN" - ali Hrvatska "mini-Haag u agresorskoj drzavi" u kombinaciji sa "EUN-om" nemoze prihvatiti i to vise nije bilateralna stvar nego nesto sto se tice Hrvatske i svih ostalih clanice kad bi one pocele izrucivati Hrvatske gradane Srbiji (zalosno da Brisel ne shvaca da nemozemo dopustiti da agresori sude zrtvama i budu svjedoci protiv zrtava - je to svrha EU? no to bi bio manevarski prostor Srbije! I cemu Srbiji to kada vec postoji EUN?). Za sve protuzakonitosti pocinjene u Srbiji neka vrijedi EUN (kao sto su Perkovic i Mustac izruceni Njemackoj), ali nemoze bit da agresor sudi zrtvama - to necete gledati - jer Hrvatska nije usla u EU samo da bude "clanica" nego da ravnopravno "suoblikuje" tu EU a da agresor sudi zrtvama protivno je Europskim vrijednostima - barem po Hrvatskom shvacenju!

VL
DA
Darko22
15:14 06.05.2016.

Europa europljanima, marš van sa smećem (čitaj islam i multikulturalizam)

VL
Avatar FrancJunior
FrancJunior
20:07 06.05.2016.

Da...a sada nam jos objasnite kako cemo u EU sa srbijancima, koji su protiv svega, svakoga i svacega, lazu sami sebete svaki dan nekoliko puta ponavljaju kako se oni "nikada nece mijenjati, nikada nikoga nista moliti, nikada priznati Kosovo, svee sto im ne odgovara ce uz pomoc Rusije blokirati...itd...itd! Gje tu vidite pozizivnu ulogu srbijanaca u EU?

VL
PI
pistaljka
23:22 16.05.2016.

Ova dva Eusranijska vraga, oba židova zionističke vrste, sa čitavom vojskom svojih kolega u istom kriminalu širom Europe i svijeta, u svim sferama života, pripremaju đavolski davno planirani pad Europe, kršćanstva i općenito bijele rase u Europi, Americi, Kanadi, Australiji, Novom Zelandu. Njihova briga za Europske narode je ravna nuli, oni se brinu o tome kako izvesti Luciferijanski plan. Iako njihovi gospodari u sjeni (ono isto zmijsko farizejsko leglo koje razape Krista na križ i danas razapinje Europske narode) imaju sva bogastva svijeta u svojim rukama, pa tako i nuklearni i klasični arsenal, ogromne vojske i poslušne lidere širom svijeta, plaše se običnog golorukog čovjeka, u kojem živi Isus Krist, da se ne probudi i spozna njihov pakleni plan, spozna njihovu đavolsku prevaru danas na djelu. Goloruki čovjek je jači od svih njihovih hambara zlata i dragulja, jači od svih njihovih armija zla, jači od svih njihovih globalnih i zločinačkih kompanija, jači od svih njihovih farmaceutskih i medicinskih stratišta, jači od njihovih javnih medija i jači od njihova Lucifera. Toga se oni boje, i zato stalno lažu. I svi oni koji se slažu s njima, koji provode i pomažu njihove planove, znajte pripadaju istom Luciferijanskom čoporu krvožednih monstruma. Čovječe, prepoznaj đavla, bez obzira kojom se on odorom krasio, da li nosio križ ili đavolsku zvijezdu. Odijelo i riječi ne čine čovjeka čovjekom, nego njegova dobra djela. Ako njegova djela rezultiraju u poizvedenom zlu, on slijedi Lucifera i njegove sluge. Čovječe, Isus je tvoje jedino spasenje, jedini put i jedina istina koju trebaš slijediti, sve ostalo je prevara. Ali budi trijezan i mudar, jer mnogi koji se isprazno kite riječima Evanđenja (izvana su grimiz i blještavilo, a iznutra su smrad) nisu učenici Isusovi nego Antikristovi.

VL
PA
pavel1001
15:12 06.05.2016.

dragi Europljani,trebamo imigrante više nego ikad...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.