Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
15. Međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede 'Viroxepo 2010.' u Virovitici

Jubilarni 'Viroexpo' ruši rekorde

viroexpo
Dragutin Šantoši
23.01.2010.
u 15:11

Svoje posjetitelje domaćini su danas ugostili lovačkim paprikašom i ribljim specijalitetima po kojima je Slavonija poznata ne samo u zemlji već u inozemstvu.

Virovitica – Sudeći po velikom broju posjetitelja prvog i drugog dana 15. Međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede 'Viroexpo 2010'.

Virovitica, unatoč recesiji, ovogodišnji sajam ostvarit će rekordne rezultate. Svoje posjetitelje domaćini su danas ugostili lovačkim paprikašom i ribljim specijalitetima po kojima je Slavonija poznata ne samo u zemlji već u inozemstvu. Na više od 22.000 četvornih metara zatvorenog i otvorenog izložbenog prostora svoje je proizvode izložilo više od 700 izlagača iz 18 zemalja, a zemlja partner sajma ove je godine Slovačka.

Po gospodarskom značaju 'Viroexpo' je izrastao u treću sajamsku priredbu u Hrvatskoj. Uz predstavljanje županijskog turističkog vodiča 'Kaj i što', Frizersko-modnu reviju učenika srednjih škola, te Gastro izložbu županijskih ugostitelja i strukovnih škola danas će u 18 sati najboljim vinarima biti uručene zlatne i srebrne medalje, a pola sata poslije na sajamskoj pozornici nastupit će trbušne plesačice Plesnog centra Virovitica.

Na sajmu su danas održana i brojna stručna predavanja o gospodarskim temama te najnoviji saznanjima u razvoju poljoprivrede i stočarstva.

Sajam 'Viroexpo', koji je u petak otvorila premijerka Jadranka Kosor, u nedjelju se zatvara susretom KUD-ova Virovitičko-podravske županije, prikazom Legende o orahovačkoj Ružici, te proglašenjem najuređenijeg izložbenog prostora i najinovativnijeg izloženog proizvoda sajma.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije