Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Burno u Saboru

Jovanović: Vrh HDZ-a je kriminalna organizacija

jovanović
Arhiva VL
22.09.2010.
u 14:45

- Dosta, dosta, dosta - zaurlao je na to Šeks te Jovanoviću oduzeo riječ.

Kada već predsjednik Sabora Luka Bebić, dok je predsjedao saborskom sjednicom za aktualnog prijepodneva, nije podijelio niti jednu opomenu, učinio je to potpredsjednik Sabora Vladimir Šeks kad je preuzeo predsjedavanje.

Opomenu je dobio Željko Jovanović (SDP) koji je premijerku pitao hoće li podnijeti ostavku s obzirom na to da je sastančila s Polančecom koji je osumnjičen da je stvarao zločinačku organizaciju. Na to mu je Kosor rekla da neće te kako je ona predsjednica Vlade koja će potpisati pretpristupni pregovor s EU, provoditi mjere za gospodarski oporavak i boriti se protiv korupcije.

Na to joj je Jovanović odbrusio da je Polančec razotkrio kako se odlučivalo u HDZ-u te da je njegovo svjedočenje pred Povjerenstvom pokazalo da je vrh HDZ-a kriminalna organizacija koju treba što prije i što dalje potjerati od vlasti.

– Dosta, dosta, dosta – zaurlao je na to Šeks te Jovanoviću oduzeo riječ, a potom ga i opomenuo uz objašnjenje da je ovo neviđena kleveta i uvreda za 220 tisuća članova HDZ-a, ali i cijelu hrvatsku javnost.

– Rekao sam vrh HDZ-a – ponovio mu je Jovanović na što mu je Šeks dobacio da ga je već odavno pročitao.

Komentara 439

OB
-obrisani-
19:05 22.09.2010.

Stiči če vas Božja pravda to več svatko zna. Sudit će vam Bojovnici iz Čavoglava. Slušajte sad poruku od svetog Ilije. Nečete u Čavoglave niste nit prije. Oj Hrvati bračo mila iz Čavoglava. Hrvatska vam zaboravit neče nikada !

S9
stric 90
22:26 22.09.2010.

vjeran ne dokazuj se partizančiću. njegov jedini teren su omladinske radne akcije.

UN
Universo
19:05 22.09.2010.

Nek se prvo primi svojih Linića,Obersnela,Fižulića,Vinkovića i ostalih.HDz je bra izopćio i preopustuio pravosuđu one iz njihovih redova koji su kršili zakone

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije