Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pijani vozač zaustavio šefa HSS-a na putu u Koprivnicu

Josipu Friščiću blokirao put automobilom te ga vrijeđao

Josip Friščić
Arhiva VL
05.10.2009.
u 21:15

Šef HSS-a pokušao je smiriti situaciju, međutim, vozač fiata ga je prepoznao i verbalno se okomio na njega, psujući ga i vičući da je prodani političar koji je kriv za loše stanje u državi.

Josip Friščić, šef HSS-a i potpredsjednik Sabora, prošlog je utorka na povratku iz Zagreba doživio veliku neugodnost.

Prema priči koja kruži gradom, Friščić i njegov vozač u Sokolovcu nedaleko od Koprivnice BMW-om su pretekli fiat čijem se pijanom vozaču D. V. očito nije svidjelo da netko vozi brže od njega, pa je ubrzao, prepriječio put BMW-u i natjerao vozača da se zaustavi.

Obojica vozača izišla su iz svojih automobila i verbalno se sukobila. Šef HSS-a pokušao je smiriti situaciju, međutim, vozač fiata ga je prepoznao i verbalno se okomio na njega, psujući ga i vičući da je prodani političar koji je kriv za loše stanje u državi. Uvidjevši da se situacija zahuktala, Friščić je pozvao policiju, a ljutiti vozač se uplašio i pobjegao, no naknadno je pronađen.

Koprivnička policija potvrdila je događaj, ali je izbjegla spomenuti da je u njemu sudjelovao i potpredsjednik Sabora.

Josip Friščić danas nam je kazao kako se radilo o 
manjem nesporazumu te kako neće tužiti pijanog 
vozača.

Ključne riječi

Komentara 11

FA
Fantomlat
21:58 05.10.2009.

Friščić je prototip komunjarskog demagoga i prodavača magle.Pa taj tip je totalni bezveznjak koji jedino i može prodavati maglu.Jeste li zaboravili igrokaz oko ZERPA ? A generalno što ovi naši umišljeni političari,a zapravo ništarije, budu pod većim pritiskom javnosti to će biti odgovorniji.Vrijeme je da ih se spusti na zemlju,a da zbog njih trpe i srame se injihove obitelji

PO
power123
22:47 05.10.2009.

Ma sto uopce imaju posla sa pijanim vozacem?

LU
Lujo123
21:31 05.10.2009.

Znači tak! Ak čovek veli istinu, a taj \"pijani vozač\" je rekel živu istinu onda ga proglase za pijanca koji vređa ovo govno od friščića. Ja mislim kak se taj vozač nije uvredil zato kaj ga je friščićev vozač pretekel, već je prepoznal friščića i htel mu je reći kaj o njemu kak o javnoj osobi misli. Nadam se da ga ova naša udba od policije nebu zbog zločina mišljenja maltretirala, al nisam baš siguran. Inaće kad bi ja imal prigodu i ja bi friščiću rekel da je obično ljigavo govno!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije