Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
merčep

"Josipoviću, očekujem da mi se ispričaš kao čovjeku i branitelju"

merčep
07.04.2010.
u 22:05

Merčep je na prijam pozvan s predstavnicima braniteljskih udruga, a na kraju mu je rečeno da je nepoželjan.

Predsjednik Udruge hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata Tomislav Merčep traži da mu se predsjednik Ivo Josipović ispriča i kao čovjeku i kao branitelju zbog neugodnosti koju je doživio odazvavši se njegovu pozivu u Predsjedničke dvore na prijam na kojem su sudjelovali svi predstavnici braniteljskih udruga.

Naime, Merčep, na primanju nije završio jer ga je, stoji u njegovu pismu predsjedniku, na Pantovčaku zaustavio savjetnik za branitelje Predrag Matić Fred i objasnio mu da je nepoželjan. Da neugodnost, piše Merčep, bude veća, upravo je u tom trenutku razgovarao s dr. Stjepanom Bačićem.

"Ne znam zašto ste me doveli u ovakvu situaciju uoči Uskrsa kada čovjek s obitelji slavi ljubav, nadu i toleranciju. Iako niste vjernik, to biste trebali poštovati", piše Merčep.

Ključne riječi

Komentara 50

OB
-obrisani-
00:13 08.04.2010.

Tomioslave, Mili Bože, kud sam pošo (Preradović) Nevjerojatno je da jedan predsjednik takvo nešto učini, pa makar to bio i ovaj, da ga ne imenujem, jer za njega nema nijedne imena osim NITKO. Ali, Tomislave, kud si pošo, i ti i ti i drugi. Ne bi mene živa sila odvukla toj kreaturi na noge. Pa nisi valjda za njega glasovao!?

OB
-obrisani-
00:15 08.04.2010.

Mili bože, kud sam zašo!

KO
kompa
23:29 07.04.2010.

trebas istrajati na zahtjevu,hrvatski vitez si bio i ostao,pogledaj samo sto UDBA radi s registrima ,pokusavaju zavaditi hrvate jer im nije uspjela Krajina

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije