Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dr. Ivo Josipović u Šibeniku o kaznionici, savjetnicima i otvaranju kina
Povratak na članak

Josipović: Znamo da nam nedostaje zatvora

Rado bih pogledao neki film znanstvene fantastike - rekao je novoizabrani predsjednik koji u Šibeniku nije bio okružen desecima tjelesnih čuvara i brojnim blindiranim vozilima kao većina dosadašnjih državnih dužnosnika.

Komentari 15

BT
bili-tartuf
18:38 22.01.2010.

izgleda da Josipovic´misli na Goli Otok,..ipak je bija privilegiran, i jos´je pijonirski-nostalgicán..., on sa Tatom-Upravnikom, jedini koji je bija Slobodan na Golom Otoku ??...

VL
OB
-obrisani-
14:45 22.01.2010.

nece valjda goli otok obnoviti

VL
OB
-obrisani-
14:45 22.01.2010.

Priprema za otvaranje Golog Otoka, nostalgija...

VL
MA
malena27
14:48 22.01.2010.

\"Znamo da nam fali zatvora\" hmm tko o cemu Josipovici o zatvoru, kako stariji , tako i ovaj mladi. Crveni burzuj.

VL
OB
-obrisani-
14:52 22.01.2010.

--Poštovani Gospodine Predsjedniče Republike Hrvatske,Vaša Ekselencijo! Iskreno Vam čestitam na uspjehu,gdje ste dokazali da je karakter HRVAT sa DOMOVNICOM istinski ukras čovjeka.

VL
SO
Somelier
15:02 22.01.2010.

Neznam čemu pitanje da neće valjda Goli otok otvoriti. Mislim da bi to bila jedna od najboljih ideja i investicija. Prvo sramota je kako je taj otok sa bivšim zatvorom devastiran. Trebali bi ga zatvorenici obnavljati. Veća je sramota što stoji i trune ovako devastirani nego da se obnovi i služi svojoj svrhi. Nadalje glupo je u istražnome zatvoru Remetinec praviti \"Hotel\" a mogu se pritvorenici držati u kučnome zatvoru i ograničiti im kretanje. Danas imamo mogučnosti elektroničkog pračenja kretanja dotične osobe. Te osobe nisu osuđene pa bi se ovako ušparalo.

VL
Avatar Grunf
Grunf
15:02 22.01.2010.

tomo72 zar te je strah golog otoka.......trebalo bi takvih zatvora biti i 100 puta više koliko bagre ima u ovoj državi

VL
DU
Deleted user
15:08 22.01.2010.

A sto ce tek biti za mjesec dana kada postane sluzbeno predsjednik, koliko ce tek tada biti u novinama, na svakoj stranici, naravno i u svakoj krizaljki:))))))))

VL
OB
-obrisani-
16:07 22.01.2010.

salvador kamocemo Zar još nisi zatražio psihijatrijsku pomoć? Dosadan si sa tim domovnicama,kladim se da se je dobio prije tebe ili si je dobio na ćirilici.....,moja je na latinici,odmah po uspostavi Hrvatske države,ti si tad još gladio partijsku knjižicu i brisao dupe YU pasošom....

VL
OB
-obrisani-
16:08 22.01.2010.

Nakon Mesićevih blebetanja i kolekcije loših viceva,sada ćemo očito dobiti vrlo ozbiljnu prijetnju za mnoge hrvate pod izlikom da su kriminalci iz gospodaarskog miljea,ovo je nastavak partijske diktature

VL
MM
Mladen Miletić
16:22 22.01.2010.

Josipović: Znamo da nam nedostaje zatvora, ali dobro je da znamo zatvarati kao svjetski prvaci ali te lopine natjerati da grade za nove čelije nečemo jel je to nepopularno u narodu. Čekamo da EU totalno zavlada sa Hrvatskom i da da nam to naredi ili da oni kad stignu naprave nove zatvore. Kako vidimo hrvatska napreduje jako na tome polju još malo pa nas je više u zatvorima nego na slobodi zahvaljujuči EU ! I slobodnoj Hrvatskoj !

VL
MM
Mladen Miletić
16:33 22.01.2010.

,Josipović: Znamo da nam nedostaje zatvora, ali zato imamo zatvorenika kao u Hrvatskoj svaki drugi >!

VL
64
64goran64
16:37 22.01.2010.

Kuš Bandićevci!Svi Hrvatski Predsjednici su ateisti,jedino se prvi pred kraj sjetio da je vjernik.Biti će i četvrti.Za njih glasa 90%katolika.Ne obaziru se na blebetanja crkve i nazadnjaka i vodi ih zdravi razum.

VL
KA
karambita
18:12 22.01.2010.

Eto novih radnih mjesta, posto Hr. treba puno zatvora, a treba to i napraviti, dobro je da se smanji broj nezaposlenih.

VL
ZL
zlatka
18:30 22.01.2010.

nijie istina da su svi hrv. predsjednici ateisti, prvi je bio katolik a drugi sljedbenik Swamiđija što će reči da se klanja Shivi, ovaj zadnji jadnik i ne može biti nego ateista obzirom na komunistički odgoj, a i pravednost mu je crvena, kaže da treba povuči tužbu poritv srbadije ako nam vrati umjetnine i prizna agresiju. Ja mislim da nam neovisno o tužbi trebaju vratiti umjetnine, reči gjde su gorobi nestalih, dati nam karte minskih polja, ispričati se, platiti ratnu odštetu i ostaviti nas na miru da vodimo vlastitu hrvatsku vanjsku i unutarnju politiku, naravno ako ispune sve te uvjete i k tome priznaju da su IZVRŠILI GENOCID tužbu možemo povuči, ako ne treba im sudskim putem dokazati da su genocidni prema svim narodima na čija su se područja naseljavali,

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.