Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predsjednik RH

Josipović zbog Polančecovih izjava saziva sjednicu VNS-a

'15.04.2011., Zagreb -  Ured predsjednika, Ivo Josipovic dao je izjavu vezano za presude generalima u Haagu.Photo: Marko Prpic/PIXSELL'
'Marko Prpic/PIXSELL'
VL
Autor
Jasmina Popović
21.05.2011.
u 12:25

Očekuje se da bi zahtjev za sazivanje sjednice VNS-a Josipović trebao uputiti premijerki Kosor u ponedjeljak

Predsjednik republike Ivo Josipović zbog izjave Damira Polančeca kako su ministar unutarnjih poslova Tomislav Karamarko i ravnatelj policije Oliver Grbić obavještavali vrh o HDZ-a o istragama koje se provode predložit će sazivanje sjednice Vijeća za nacionalnu sigurnost.

- Optužbe koje je iznio gospodin Polančec su iznimnio ozbiljne i treba ih temeljito istražiti. Ako su točne, one predstavljaju drastičan udar na ljudska prava, ustavno pravni i politički poredak u Hrvatskoj. Tražit ću sazivanje sjednice VNS-a, komentirao je predsjednik Ivo Josipović za Večernji list.

Očekuje se da bi zahtjev za sazivanje sjednice VNS-a Josipović trebao uputiti premijerki Kosor u ponedjeljak, prije puta u baltičke države.

Sjednica bi se, prihvati li premijerka njegov zahtjev, trebala održati po Josipovićevom povratku s Baltika.

Komentara 329

OB
-obrisani-
14:09 21.05.2011.

žal mi je kaj nemreš raspustiti sabor !!!

OB
-obrisani-
14:26 21.05.2011.

nikad više HDZ!

OB
-obrisani-
12:52 21.05.2011.

Ovo mi liči na udbašku ujdurmu podmetanja, ucjena i namještaljki za progon političkih protivnika

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije