Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
37. Trka na prstenac
Povratak na članak

Josipović u Barbanu: Vi pomažete da Lijepa naša bude lijepa

Ova trka koja se ovdje organizira svakim je danom sve bolja, ona je sve više na diku ovoga kraja, na diku Istre i Hrvatske, kazao je predsjednik

Komentari 8

Avatar žič
žič
20:54 19.08.2012.

ma koja naša,valjda vaša,hrvat se u vlastitoj državi osječa ko kmet,iskorištavan,izrabljivan,neplačen za svoj rad,potplačen za svoj rad,VAMA je dobro ali nama,za ovu žabokrečinu je poginulo 20000 hrvata,sve ste sje....,sve ste pokrali,upropastili ste državu vi političari,samo vi niste politićari,vi ste amateri koje je glupi narod izabrao,na našoj muci trenirate umiječe vodjenja države

VL
BE
beneronaldo
22:08 19.08.2012.

Ljigavac zna prodavati svoje autorsko pravo za bezvezne kompozicije dok puk gladuje

VL
MA
martinis
22:59 19.08.2012.

Koji je to ljigavac. Jedan dan se potajice u Londonu sastaje s četnikom Nikolićem, a drugi dan prodaje najjeftiniju domoljubnu patetiku. I dalje ne mogu vjerovati da ovaj narod i dalje puši njegove fore, pa mala djeca ga već znaju provaliti ...

VL
BI
billynik
23:58 19.08.2012.

Pa ovaj ljigavac je gori od Mesića, taj ne propušta ni jednu seosku zabavu.

VL
DO
dobar
23:59 19.08.2012.

Ovi sto odrzavaju starinske igre pomazu da bude lijepa Hrvatska ali ovakovi kao Josipovic i Milanovic, i cijela vlada unistavaju to lijepu nasu oni se trude iz petnih zila da je uniste pod svaku cijenu pa je podjarme ponovno Beogradu.. Koliko ljigavosti su pokazali u Kninu kojih li izdajnika. Josipovicu kad se nesto slavi bar iz pristojnosti se mora spomenuti one koji su najzasluzniji da Hrvatska postoji a Ti ljigavac zoves na proslave krvnike koji su radili protiv Hrvatske drzave kao i ti sam pa si takovo i drustvo biras. Josipovicu najvece djelo ces uciniti za Hrvatsku da podneses ostavko i to jos danas ne cekaj sutra jer ste je unistili potpuno.

VL
OK
okomanjak
06:02 20.08.2012.

Što ti je političar! Do jučer je znalački izbjegavao koristiti naziv naše Domovine, okolišao je i uvijao svaku izjavu da ne povrijedi jugoslavenske birače, a danas joj patetično tepa, mila i draga domovina naša… Hrvatska… ivo, viruješ da postoje idiotiti koji će na to nasjesti? Moguće, antifašista u Hrvatskoj ima više nego domoljuba koji su obranili Hrvatsku od najistaknutijih i najbrojnijih antifašista sa kokardama, nema logike, ali istinito je. Na koliko još seoskih igranki moraš otići da bi te osobni novinar prikazivao kao najboljeg, najstrastvenijeg, najpravednijeg jošjednomandatorskog predsednika? Ne budeš li znao naći mjeru i drugo oko će ti falirati!

VL
OB
-obrisani-
09:46 20.08.2012.

....a mi pomažemo, da rvacka bude lepa njihova...

VL
CH
Charlemagne26
12:19 20.08.2012.

Kako nije isa na blagoslov pasa.....? I tamo je mogao izjaviti par nerelevantnih, promasenih recenica za koje prima vrhunsku placu i privilegije.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.