Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dvadesetogodišnjica

Josipović i Tadić na proslavi Saveza Hrvata u Vojvodini

tadić, josipović
Arhivska fotografija
08.07.2010.
u 18:40

Za sada imamo potvrdu da će oba predsjednika doći, rekao je Petar Kuntić, predsjednik DSHV-a.

Na proslavi dva desetljeća od osnivanja Demokratskog saveza Hrvata u Vojvodini 18. srpnja u Subotici očekuju se predsjednik Hrvatske Ivo Josipović i predsjednik Srbije Boris Tadić, javlja agencija Beta.

- Za sada imamo potvrdu da će oba predsjednika doći. Nadam se da će sve biti prema planu i da će to biti priznanje našoj dvadesetogodišnjoj borbi za prava Hrvata u Srbiji - rekao je Petar Kuntić, predsjednik DSHV-a, dodajući da su dvojica predsjednika u više navrata razgovarala o položaju Hrvata u Srbiji i Srba u Hrvatskoj pa je posjet Subotici "samo kontinuitet u tom procesu".

- I za nas i za Srbe u Hrvatskoj vrlo je važno otopljavanje odnosa Beograda i Zagreba i mi želimo biti konstruktivni činitelj u tom procesu - istaknuo je Kuntić.

Komentara 27

DU
Deleted user
07:56 09.07.2010.

cocoloo 1 Zato što imaš kokardu na kapi.Zbog toga nisi imao problema! U zgradi u kojoj živim žive dvije porodice iz Subotice koje je Četnička bagra protjerala. Oko za oko, zub za zub!

Avatar Erwin Johannes Eugen Rommel
Erwin Johannes Eugen Rommel
02:47 10.07.2010.

Sram moze biti sve nas...koji huskamo i dalje. Oni koji huskaju i dalje nisu bili u ratu, bar ne u prvim linijama i nisu osjetili ono sto su MRTVI osjetili. Ratni huskaci, crne vrane...MARS U PAKAO I ZABORAV!!!

Avatar Jorge
Jorge
22:23 08.07.2010.

Ispravka vijesti: \"Na proslavi dva desetljeća od osnivanja Kluba ljubitelja pikada u Subotici očekuju se predsjednik Hrvatske Ivo Josipović i predsjednik Srbije Boris Tadić, javlja agencija Beta. Slijedeći susret je previđen na proslavi 100-te godišnjice osnivanja Tvornice sode bikarbone uu Pržogrncu, kada se očekuje zajednička izjava narodima i premijerki Kosor.\"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije