Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
položio vijence
Povratak na članak

Josipović se u Brodu poklonio poginuloj djeci i braniteljima

Mnoge je iznenadilo što na polaganje vijenaca nisu pozvani civilni stradalnici i roditelji poginule djece

Komentari 5

Avatar onaj koji uskoro dolazi
onaj koji uskoro dolazi
18:57 17.11.2014.

Gle i Jusuf se zna klanjat....

VL
FL
flok
19:40 17.11.2014.

na njihovoj nesreći kupiš glasove za izbore, gadiš mi se

VL
DM
davorka.mesic
11:24 18.11.2014.

Moš misliti, klanjaju se jednom godišnje licemjeri. Što čine da im omoguće zasluženo bolji život. Od klanjanja se ne živi.

VL
CY
cypryn
13:54 29.11.2014.

Molitva za Pravdu po Bogu sveprisutnome Poštovani domoljubi, svima koji osječaju tugu, tjeskobu, razočaranje poratnim zbivanjima, smetnje i bolesti uzrokovane doživljajem nepravde, kao terapijski znalac i savjetnik, upućujem jedinstveno sredstvo borbe protiv zala sa kojima se suočavate. Agresori, koljači, ubojice,e, političari koji su djelovali ili djeluju protivno interesu naroda kao i drugi močnici i pljačkaši, novinari i tv voditelji koji su se ogriješili pred narodom neće nikada htjeti okajati grijehe počinjena mišlju, riječju, dijelom ili propustom. Nije volja Božja takvima praštati. Za njih nema ljudskog oprosta. Oni glupavo misle da ukoliko Boga ne štuju da ih ni Božja kazna ne može stići. No Bog je posvuda pa tako i u zlotvoru i nevjerniku prisutan. Htjeli mi to ili ne, Bog je uvijek u nama i čeka da mu se obratimo. Obratite se Bogu sveprisutnom i doživite oslobođenje, vratite radost i zdravlje koje je On za vas osmislio i u svakome od nas pohranio. Stoga predlažem svima koji žele bolje sutra sebi, djeci i domovini da za svakoga tko im je nanio nepravdu izmole jednu dokazano učinkovitu molitvu kojom će biti ispunjena Božja Volja za pravdom, jednakošću i jedinstvom. Dvoljno je da pomislite na određenu osobu i u sebi izgovorite ovu zamolbu: Bože, molim Te da ( navedite ime i prezime konkretne osobe) vratiš zlu silu njegovih misli, riječi i djela koja su protivna Tvojoj volji za jedinstvom i ljubavi među ljudima. Hvala Ti! Prilikom izricanja zamolbe dišite opušteno i oslobodite obje ruke odvojene od tijela i jednu od druge. Zamolba će istog časa biti uslišana. Dobiti ćete osjetilni odgovor Svevišnjega u dlanovima svojih ruku ili drugdje u tijelu. To je znak da je na osobu koja je prouzročila nepravdu izvršen pritisak svijesti o vlastitim nedjelima. Posljedice mogu biti dvojake: osoba se može ili prikloniti volji Svevišnjega i promijeniti svoj stav, ponašanje i djelovanje. Vrhunac obračenja je da izrazi kajanje i zatraži oprost. Ako pak ustraje u dosadašnjem pogrešnom izboru, taj će ju odvesti u još veći sukob sa Bogom u sebi samome te do ubrzanog osobnog fizičkog i umnog propadanja. Prema objavi, Bog je rekao: - Bog voli tebe koliko ti voliš Njega. - Boris Cyprýn

VL
BA
bakulušić
18:40 17.11.2014.

Molim vas, proslijedite ovu vijest gospodi Frljiću, Gerovcu, Pofuku i ostalima koji misle da je u Hrvatskoj poginulo samo jedno dijete. A gospodin Josipović je to trebao davno učiniti a ne čekati predizbornu kampanju.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.