Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
beograd

Josipović se prvi raspitivao za Tadića nakon operacije

\'Serbian President Boris Tadic (L) speaks to the press as his Croatian counterpart Ivo Josipovic looks on during their visit to the orthodox monastery Krupa, near the southern Croatian town of Obrova
Arhivska fotografija
24.12.2010.
u 08:58

Srbijanskom predsjedniku u četvrtak je na Vojno-medicinskoj akademiji u Beogradu operirana Ahilova tetiva.

Predsjednik Srbije Boris Tadić jučer se čuo s hrvatskim predsjednikom Ivom Josipovićem, koji ga je prvi nazvao zanimajući se za ishod operacije i poželio mu brz oporavak, piše beogradski Blic.

Srbijanskom predsjedniku u četvrtak je na Vojno-medicinskoj akademiji u Beogradu operirana Ahilova tetiva.

Tadića je operirao finski kirurg dr. Sakari Orava koji je svojedobno uspješno operirao nogometnu zvijezdu Davida Beckhama, podsjećaju mediji u Srbiji.

Komentara 400

BO
bosut1
11:40 24.12.2010.

Tvrtko,Tvrtko, vi svrbi ste Vasu \"istoriju\" pisali onako kako se vama svidjalo i kako je vama kad pasalo.500 godina pod Turcima i nije bas nekakva istorija,hahaha.

KR
KraljTvrtko
11:55 24.12.2010.

vidis...ono laprdaju i o nekim avionima...a od 1992 pocetka,je postojala zabrana letenja i nato je kontrolisao nebo nad balkanom,balon nije mogao da uzleti a kamoli avion.....

OB
-obrisani-
12:10 24.12.2010.

Ma jel rekao Sloba Amerima da će te i travu pasti ako treba ali Kosovo ne napuštate-Arkan je obećavao Srbiju do Minchena,Šešelj zapadne srlpske glanice V-K-K -ma sramota uopće na što je spalo srpstvo.Sramota teška napustiti manastire ,srpstvo i hrišćanstvo.Osušila se Srbija kao nekakvo drvce šljive. Buaha ha ha ha ha ha ha ah ah a

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije