Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kaže da će glasovati protiv

Josipović: Referendum je nepotreban ali će imati velike moralne poruke

ivo josipović
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/4
30.11.2013.
u 14:34

Predsjednik RH Ivo Josipović na kavi s građanima rekao je da će na referendumu o braku glasovati protiv

Predsjednik RH Ivo Josipović na kavi s građanima rekao je da će na referendumu o braku glasovati protiv, piše 24 sata.

- Referendum je nepotreban i neće imati posljedica, ali će imati velike moralne i političke poruke. Ne bi bilo dobro da Hrvatska legitimira kao netolerantna. Razmislimo o posljedicama i po savjesti donesimo odluku - rekao je Josipović, javlja 24 sata.

>> Milanović: Šteta je već napravljena. Izađite na referendum

Komentara 40

DU
Deleted user
14:47 30.11.2013.

Još jedanput josipović naglašava "svoje mišljenje" kojeg usput i negira. Referendum tako neće imati posljedica ali će imati velike moralne i političke poruke. Ili je njegova poruka u stvari da moral i politika, po njihovom razumijevanju "demokracije" nikako nesmiju zajedno?

DU
Deleted user
14:43 30.11.2013.

Nakon referenduma očekujemo ostavke i demokrtaske izbore. Dosta je ove medijske manipulacije gdje 20% građana izabere vlast.

ZE
zes87
15:08 30.11.2013.

ako mu je nepotreban zašto će izaći, neka sjedi doma

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije