Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Aktivan na mreži

Josipović putem FB-a pozvao investitora McClurea u Zagreb

\'18.08.2011.Pantovcak, Zagreb- Predsjednik Republike Ivo Josipovic odrzao je tiskovnu konferenciju o imenovanju veleposlanika. Photo: Boris Scitar/PIXSELL\'
Foto: Boris Ščitar/PIXSELL
1/5
10.06.2012.
u 11:40

Predsjednik Hrvatske upravo me pozvao da se družimo u Zagrebu, putem Facebooka, napisao je McClure na svom Twitter profilu

Predsjednik Ivo Josipović iznenadio je investitora Davea McClurea porukom koju je objavio na svom Facebook profilu.

McClurea, inače poznatog osnivač poduzetničkog inkubatora ‘500 startups’ i suorganizatora investicijskih turneja ‘Geeks on a Plane’ (GOAP), hrvatski predsjednik pozvao je da tijekom istočnoeuropske turneje ove jeseni posjeti i Zagreb.

– Jugoistočna Europa već je privukla interese investitora. Sada, kada je Hrvatska prva u redu za ulazak u Europsku uniju u srpnju sljedeće godine, nema boljeg vremena za dolazak GOAP-a – napisao mu je Josipović te dodao da će Hrvatska zbog ulaska u EU privući pažnju brojnih novih investutora pa nema razloga da GOAP ne bude na čelu toga trenda.

McClure je u komentaru ispod Josipovićeva statusa napisao "wow...počašćen sam i bez riječi", a o potezu hrvatskog predsjednika izvijestio je i na svom Twitter profilu.

– Predsjednik Hrvatske upravo me pozvao da se družimo u Zagrebu, putem Facebooka – napisao je McClure na svom Twitter profilu.

Komentara 17

Z1
Zagorje 1
12:13 10.06.2012.

Bravo Predsjeniče, Nadam se da će i nas konačno ogrijati sunce, jer pravo je bogatstvo imati ovakvog svestranog, kulturnog i modernog predsjednika.

KA
kajinx
12:28 10.06.2012.

Kakva diplomacija ! Facebook koriste djeca i nedorasli teenageri, ali jedan predsjednik ! Paris Hilton generacija, šta možeš !

DO
DoktorAmer
13:47 10.06.2012.

Ispravak 8000 eura mjesecno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije