Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prepucavanje

Josipović: Pupovac govori kao da postoje dvije Hrvatske

Ivo Josipović, partizani, Istarska četa (1)
Nel Pavletić/Pixsell
18.08.2012.
u 16:59

Zanimljiva je teza Pupovca da budem vođa srpske manjine, kao da postoje postoje dvije Hrvatske, jedna u kojoj sam ja predsjednik i druga u kojoj je on predsjednik, kaže Josipović

Prilikom posjeta Brgudcu u Istri gdje je svečano obilježena 70. obljetnica osnivanja Prve istarske partizanske čete predsjednik Josipović komentirao je izjavu Milorada Pupovca, predsjednika Srpskog narodnog vijeća. Naime, Pupovac je kazao kako je Josipović odlučio svoj sukob s tjednikom "Novosti" pretvoriti u sukob s njime te da nastoji ograničiti novinarske slobode i razoriti manjinske institucije čime ulazi u sukob s Ustavom RH.

Josipović je cijelu akciju protiv njega nazvao maskenbalom.

– Izmišlja se da želim utjecati na financiranje novine koja ima 200 do 300 primjeraka i u tom smislu je nerelevantna. Zanimljiva je teza Pupovca da budem vođa srpske manjine, kao da postoje postoje dvije Hrvatske, jedna u kojoj sam ja predsjednik i druga u kojoj je on predsjednik. Ja sam predsjednik svih građana Hrvatske i svima želim dobro – zaključio je Josipović dodavši kako nema namjeru miješati se koga će manjina birati.

Ključne riječi

Komentara 158

RO
rowokopach
15:05 19.08.2012.

@ribnik "P.S. Josipoviću, proziran si. " zato mu i jest jedno oko kljasto. ;)

OG
Oger
11:37 20.08.2012.

20.08.2012. u 09:13h jamaster je napisao/la: A joj kako si se rasplakao nad Pupovcem! Hoces da ti posaljem rupcice?

DE
dejavu
20:59 18.08.2012.

Jedini hrvatski predsjenik koji je bio i predsjednik fk partizana bio je dr.(bez zavrsene srednje skole) Franjo Tuđman.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije