Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Glumačke vode

Josipović na premijeri Priče o igračkama kojoj je posudio glas

josipović
Boris Ščitar/Pixsell
04.07.2010.
u 15:10

Predsjednik je danas u zagrebačkom kinu Movieplex prisustvovao premijeri novog hita iz radionice Disney-Pixar. S naočalama na nosu, animirani 3D spektakl gledao je u društvu bračnog para Popović Volarić.

Predsjednik Ivo Josipović danas je u zagrebačkom kinu Movieplex prisustvovao hrvatskoj premijeri novog hita iz radionice Disney-Pixar “Priča o igračkama 3”. S naočalama na nosu, animirani 3D spektakl gledao je u društvu bračnog para Jelene i Janka Popovića Volarića.

Glumački par i predsjednika povezuje suradnja na sinkronizaciji “Priče o igračkama 3”. Naime, uz Janka, Jelenu i mnoge druge poznate glumce, svoj glas u spomenutoj sinkronizaciji posudio je i Ivo Josipović, a snimanje je obavljeno na Pantovčaku.
– Film je sjajan. Jako sam zadovoljan – rekao je predsjednik nakon što je gledao film.

Komentara 17

SA
Santiago
15:46 04.07.2010.

Bolje da se naš predsjednik primi sinkronizacije crtića jer mu to puno bolje ide nego što mu ide da bude na čelu države.

10
101lakeoswego
15:47 04.07.2010.

sad cemo morati naocale nosit i po suncu i u stanu i u kunu hehehehehehehe

ST
standup
17:28 04.07.2010.

ma..sve je to uredu, dok ne posudi glas Mirku ili Slavku....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije