Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Josipović: Oni koji su danas u korupciji sutra će biti u zatvoru

ivo josipović
Dino Stanin/Pixsell
14.12.2009.
u 22:18

Josipović je naglasio kako nitko ne želi Hrvatsku koju su okovali lopovluk, kriminal i korupcija i poručio da će oni koji su danas u korupciji sutra biti u zatvoru.

ZADAR - Hrvatska nije pravedna zemlja jer puno ljudi ne radi, puno ih radi a ne dobiva plaću, puno ih prima mizerne plaće, a puno je i umirovljenika s malim mirovinama koji kopaju po kantama za smeće.

Nema pravedne Hrvatske dok se to ne riješi, rekao je Ivo Josipović večeras na predizbornom skupu u Zadru, koji je posjetio nakon obilaska Pakoštana, Biograda na moru i Sukošana.

Josipović je naglasio kako nitko ne želi Hrvatsku koju su okovali lopovluk, kriminal i korupcija i poručio da će oni koji su danas u korupciji sutra biti u zatvoru.

- Korupcija godišnje uzima 12,5 milijardi kuna u Hrvatskoj. Otet ćemo im taj novac i vratiti ga narodu, naglasio je.

Ključne riječi

Komentara 49

SI
siroliver
22:59 14.12.2009.

Josipović ne nudi nikakav konkretni program osim napamet naučenih parola..nejasno je zbog čega vodi u anketama ..

CA
Capolo
23:08 14.12.2009.

E moj Josipoviću onda si ti sutra u zatvoru.

OB
-obrisani-
22:59 14.12.2009.

Gdi si bija, bija, bija, bija kad je grmilo, kad je grmilo kad je sivalo, kad je sivalo Da Ivo? Gdi si bija? da LIJEPA ostane NAŠA, moj glas ide TUĐMANU još samo 66 dana mesića pozdrav vaš zmijicamala

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije