Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dan ružićaste vrpce

Josipović: Naše žene i kćeri trebamo podržati

josipović
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/5
06.10.2012.
u 14:35

Svoju podršku oboljelim ženama pružio je i ministar zdravlja Rajko Ostojić, kao i predsjednik Gradske skupštine Davor Bernardić.

Sve naše supruge, kćeri i prijateljice moramo poticati i pokazati im da se moraju brinuti za sebe. Prevencija je iznimno važna - poručio je predsjednik Ivo Josipović podržavši na taj način humanitarnu akciju “Dan ružičaste vrpe” i kampanju “Želim svijet uz tebe” Udruge žena oboljelih i liječenih od raka dojke koja se održala na Cvjetnom trgu.

Svoju podršku oboljelim ženama pružio je i ministar zdravlja Rajko Ostojić, kao i predsjednik Gradske skupštine Davor Bernardić.

>>17-godišnja genijalka izumila aplikaciju za otkrivanje raka dojke

Komentara 9

OB
-obrisani-
15:12 06.10.2012.

Predsjedniče, nismo svi isti i nisu sve zakonske odredbe primjenjive na sve nas oboljele. Ni u onom sistemu nije se svatko poštenim radom mogao obogatiti, ali liječiti ako nije bilo pomoći i u inozemstvu, a do sada teško možeš dobiti i pomagalo, poput perike, koju trebaš ako ne želiš dekubitalne rane po ogoljeloj lubanji od prave kose nabaviti sam. Pridružite se ostvarenju pravde svima koji Vam se na rubu očaja obrate, bez obzira tko su što su. Mislim da su Vaši iz ureda učinkovitiji kod zatraženih pomoći. Budite uz sve nas oboljele, koji ne pripadamo Udrugama u kojima su zastupljeni estradnjaci i poznati a ne samo oboljelima na dojci.

ĆA
ćaćaća
16:06 06.10.2012.

ovaj mali iz sdp..a koji se oko druga ive mota ko pijan oko plota bi trebao biti koa novi gradonačelnik(ovi njegovi su mu savjetovali)drž se ive on ima dobar rejting pa možda na tome zaradiš koji glas:))

OB
-obrisani-
15:00 06.10.2012.

Tko predsjedniče, nas oboljele od drugih teških bolesti podržava? Ovaj zdravstveni sustav u kojem vladaju kao u HZZO-u nestručni, stranački ravnatelji i na žalost ljekari, koji su nezainteresirani za probleme oboljelih. Njima se kao ministrima zdravlja obraćamo, poradi povrede i i ukazivanja na niz propusta i korupcija u zdravstvu. Mnogi umiru, ne dočekvši negativno rješenje i to od onih kojima nije tu mjesto, već tamo gdje je Sanader boravio. Zdravstvo je opljačkano na razne načine, što i predsjednik zna, a da ne spominjemo ministra. Na žalost mali oboljeli čovjek zazire od pokvareno-zločestih korumpiranih ljekara, posebice u LP, gdje bolestan nema pravo na bolovanje, dok drugi zdravi mjenjajući dg mogu u nedogled.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije