Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Promovija Plus

Josipović najpozitivniji, J. Kosor i dalje u nemilosti građana

josipović
PIXSELL
VL
Autor
Jasmina Popović
03.06.2010.
u 18:10

Čak 46,7 posto Hrvata za predsjednika misli da je najbolji, a 8,4 posto takvom smatra premijerku

Predsjednik Josipović i dalje je miljenik građana sa 46,7 posto ispitanika koji ga podržavaju, J. Kosor tone u njihovoj nemilosti i kao najpozitivniju je vidi samo 8,4 posto ispitanika, a šef oporbe Z. Milanović niti ide bitno gore niti dolje i sa 5,1 posto drži treće mjesto na listi pozitivaca. Na listi negativaca i dalje vodi I. Sanader, slijedi ga J. Kosor, a na trećem su mjestu “svi političari”.

Pokazuje to novo mjesečno istraživanje CRO-demoskop koje provodi agencija Promocija Plus. Najbitnije su teme prošlog mjeseca prema izboru građana gospodarska kriza (40,2 posto), Josipovićev posjet Dodiku (27 posto) i početak provođenja gospodarskih mjera (9,1 posto).

Iz toga očito proizlazi i prosječna ocjena koju je dobila Vlada. Od 3,42 koliko je dobila u veljači pala je na 2,74 i očito se čvrsta trojka ozbiljno topi. Za razliku od Vlade, predsjednik Josipović za svojih prvih 100 dana dobio je 3,8, što je solidan vrlo dobar uspjeh.

Ključne riječi

Komentara 107

OB
-obrisani-
22:15 03.06.2010.

veliki pozdrav legendarnoj zmijici !

OB
-obrisani-
22:20 03.06.2010.

a je je..lipi moj tetak živ ti meni bija sto godina, i sve najbolje tebi i tvojoj obitelji !

OB
-obrisani-
10:14 10.06.2010.

AGAN BEGIĆ iz Promocije plus je yuJosipoviću dao 46,7%, ništa čudno, oktroirani je u parlamentu BiH optužio Hrvatsku za agresiju na BiH iako je u stvarnosti bilo obratno. pozdrav vaš zmijicamala

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije