Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Josipović: Korupcija nam otima 12,5 milijardi kuna

Josipović u Popovači
Zlatko Putar
08.12.2009.
u 15:10

U predizbornoj turneji Ivo Josipović posjetio je Popovaču gdje se osvrnuo na problem korupcije i siromaštva koje izjeda hrvatski narod te je obećao da će to riješiti.

POPOVAČA - Vidio sam svog učitelja kako kopa po kanti za smeće, imamo siromašne ljude, poduzeća koja propadaju, korupcija nam godišnje otima 12,5 milijardi kuna i samo s tim novcem bismo mogli puno toga napraviti.

 Građani će na predstojećim izborima moći birati između poštenja i korupcije, između svjetla i tame i vidim u kontaktu s njima da građani žele pravednu Hrvatsku i bolji život - kazao je Ivo Josipović na predizbornom skupu u Popovači.

Komentara 21

BT
bili-tartuf
14:40 17.12.2009.

ma cá je\"izgubija ideje\" ovi Njonjo-Josipovic´,..da nam stavljate stare izvjestaje ??

ZX
zark x
16:37 08.12.2009.

Evoga, nas Josipovic, koji zeli nasljediti Mesicevu antiHrvatsku politiku. Pitajmo se: Sto je on dosada napravio za Hrvatsku. Mnogo. Ali sve protiv Hrvatske. Prikazuje se kao borac za malog covjeka, kao nekoc Linic koji je svoju jahtu nazvao \"Mali Covjek\".". Odakle mu toliko bogatstvo? Nepitajte. Kao privilegirano dijete komunizma o tim stvarima se ne razgovara.

Avatar punkufer
punkufer
16:50 08.12.2009.

Kakvih 12 milijuna kuna? Kakva je to cifra i odakle mu? Zar toliko košta njegova kampanja?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije