Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivo Josipović

'Nakon sramotnog priopćenja na Dan sjećanja, Šešelja treba vratiti u Haag'

Vukovar
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/4
18.11.2014.
u 17:07

Građani Hrvatske dokazali su da idu u istom smjeru, rekao je Josipović

Po odlasku s Memorijalnog groblja u Vukovaru, državni vrh, ministri i predstavnici diplomatskog zbora otišli su do spomen-mjesta masovne grobnice na Ovčari, gdje su također položili vijenac.

Komentirajući današnja događanja u Vukovaru, predsjednik Ivo Josipović rekao je da je zadovoljan kako se sve ovo zbivalo i da su građani Hrvatske dokazali da idu u istom smjeru.

Predsjednik se na svom profilu na Twitteru osvrnuo na Vojislava Šešelja, za kojeg je ustvrdio da ga treba vratiti u Haag.

Na Twitteru se o Vojislavu Šešelju oglasio i laburist Dragutin Lesar.

– Ovo je prestrašno! Ako ga odmah ne vrate u Haag, Hrvatska mora blokirati sve daljnje pregovore o pridruživanju Srbije EU – komentirao je Lesar na Twitteru.

Ivo Josipović na Twitteru je napisao i sljedeće: ''Hrvatska koja voli i poštuje Vukovar dostojanstveno je odala počast. Jedan Vukovar, jedna Hrvatska. To je pravi put.''

 

Zadovoljan je i Milorad Pupovac, predsjednik SNV-a i jedan od čelnika SDSS-a, koji je i ove godine bio dio Kolone sjećanja.

Premijer Zoran Milanović nakon odlaska s groblja nije želio davati nikakve izjave za medije, a ministar branitelja Predrag Matić rekao je da je tužan zbog svega što se dogodilo.

>> Kujundžić i Josipović pokazali da danas u Vukovaru nema mjesta podjelama

>> Karamarko: Ovo nije dan za politička prepucavanja

Komentara 82

Avatar Mrki medvjed
Mrki medvjed
14:25 18.11.2014.

Da, građani idu u istom smjeru, ali ti ideš u sasvim drugom , iz kojeg ćeš teško naći izlaz!

DR
Drivoex
15:05 18.11.2014.

Sramota Ivo pridružio si se koloni Yhrvata nakratko zbog slikanja izašao iz kolone i prečicom na groblje pobjegao od naroda Položio vijenac o napustio groblje odmah jos jedna sramota nisi ni sačekao da sve delegacije stave vijence

DR
Drivoex
15:12 18.11.2014.

Kolinda je ušla sa sto tisuća Hrvata u koloni a Ivo i Milan i njih nekoliko im se pridružilo ali Ivo vrlo kratko i otišao prečicom do groblja Hrvati u jednom pravcu a građani s Ivom u drugom a Ivoo prečicom pobjegso i od grsdsna

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije