Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
napadi iz HDZ-a

Josipović: HDZ-ovci traže dozvolu premijerke da se druže sa mnom

ivo josipović (1)
Davor Puklavec/PIXSELL
11.07.2011.
u 20:15

Napade je Josipović okarakterizirao kao neobičnu HDZ-ovu predizbornu strategiju.

Nakon što su iz redova HDZ-a stigle kritike da se Ivo Josipović na otvorenju 62. Dubrovačkih ljetnih igara uključio u predizbornu kampanju te da obilazi samo oporbenjačke zabave, predsjednik je za HRT kazao:

– Primjerice, večer prije družio sam se isključivo s nekim ministrima i zastupnicima HDZ-a, iako moram reći da oni zbog toga često imaju problema. Naime, ministrima je rečeno da baš nije dobro da se bez dozvole gospođe premijerke druže sa mnom.

HDZ-ov zastupnik Frano Matušić kazao je da Zoran Milanović nije pravi čelnik oporbe te da je to zapravo Josipović, na što je predsjednik RH kazao da je zabavu u Dubrovniku, na kojoj je bio nazočan i Matušić, organizirao domaćin.

Napade je Josipović okarakterizirao kao neobičnu HDZ-ovu predizbornu strategiju.

 

 

Ključne riječi

Komentara 433

OB
-obrisani-
03:12 12.07.2011.

Zanimljivo da li gospođa Borisu Tadiću dopusti da se druži s vrlim predsjednikom? Josipović: HDZ-ovci traže dozvolu premijerke da se druže sa mnom

OB
-obrisani-
03:12 12.07.2011.

profesor josipovic je kupio 4 stana od profesorske place?

LI
liburnik
00:50 12.07.2011.

Da, uvijek budale nasjednu na ADZ-ova obecanja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije