Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Komentar na progon

Josipović na Facebooku: Dobro došli, dragi Bosanci i Hercegovci!

ivo josipović
Marko Prpić/PIXSELL, arhiva
28.07.2011.
u 12:03

Ivo Ćurković u svom je tekstu turiste iz BiH nazvao "nepoželjnim" gostima koji samo smetaju, a ne može ih se eliminirati

"Čitam, neki s prezirom i omalovažavanjem, gotovo rasistički, govore o turistima-gostima iz susjedne BiH. Svaki je gost dobro došao u Hrvatsku, posebno prijatelji iz BiH. Uživajući u ljepotama Hrvatske, šire prijateljstvo, stvaraju nova poznanstva, ali i jačaju naše gospodarske rezultate. Ovdje većina ljudi ne mjeri goste samo po tome koliko im je debeo novčanik. Zato, dobro došli, dragi Bosanci i Hercegovci!", napisao je danas predsjednik Ivo Josipović na svome Facebook-profilu i izazvao pozitivne komentare svojih vjernih prijatelja.

Josipović se ovim komentarom osvrnuo na tekst Ive Ćurkovića, HDZ-ova urednika Makarskog primorja, u kojem je ovaj prozvao Bosance kao "nepoželjne" goste na hrvatskoj obali koji se ne mogu izbjeći. U svom tekstu Ćurković je napisao i kako turisti iz BiH nisu gosti koji će nešto potrošiti, a da samo dolaze zauzeti dio plaže, sunčati se, kupati i otići te kako smetaju gostima koji su hotelima ili privatnom smještaju. Iznio je i svoje razmišljanje da bi im se barem korištenje hrvatskih plaža moglo naplatiti jer i tako samo smetaju, a ne može ih se izbjeći ili eliminirati.

Komentara 445

OB
-obrisani-
00:56 29.07.2011.

debeli, debeli, napio se vina, prdi ko masina......

OB
-obrisani-
01:07 29.07.2011.

LN

OB
-obrisani-
23:44 28.07.2011.

i kakvo je to evanđelje po Mateji? Nešto novo iz Odžaka?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije