Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Posjet Njemačkoj

Josipović ne odustaje od puta u Berlin unatoč bombaškoj prijetnji

josipović
Davor Puklavec/PIXSELL
18.01.2011.
u 11:13

Ekstremistima hrvatske vrijednosti i progres ne znače ništa, poručio je predsjednik

Dan nakon što je Veleposlanstvo RH u Berlinu primilo prijetnju bombom, predsjednik RH Ivo Josipović danas je u tvornici Končar poručio da ga takva vrsta prijetnje ne može i ne smije pokolebati u obavljanju posla.

– Naravno da ne odustajem od sutrašnjeg putovanja u Njemačku. Očito je riječ o ekstremistima kojima hrvatske vrijednosti kao i hrvatski progres ne znače ništa – kazao  je Josipović.

>>Josipovića u Njemačkoj dočekuju prosvjedi u organizaciji HČSP-a

Na pitanje je li mu zbog prijetnje pojačano osiguranje, Josipović je rekao da u tome nema promjena te kako se on ponaša u skladu s preporukom osiguranja.

– Hrvatska je sigurna zemlja – poručio je Josipović.

Odgovarajući na pitanje je li zamjerio šefu SDP-a Zoranu Milanoviću što nije došao na njegov domjenak, rekao je da mu nema što zamjeriti te kako će domjenaka još biti.

– Važno je da se dobro radi, a Milanović kao i neki drugi na hrvatskoj političkoj sceni dobro radi – zaključio je Josipović.

Ključne riječi

Komentara 540

OB
-obrisani-
13:53 18.01.2011.

18.01.2011. u 13:50h luena 1 je napisao/la: Bravo Hrvatine..... Kako vas nije samo sram druge forumase titulirati koje kakvim pogrdnim uvredama ....opet se pokazujemo kako smo lojalni gradjani prema svim ostalim gradjanima Hrvatske ..... Covjek se stvarno mora za takove kao vi sramit.... I ove kretene tzv.HF.... koji su samo neradnicka banda,teroristi i extremist koja je izmigoljila ruci pravde iz hrvatske.... ============================= a kakva ti saznanja imaš o nekakvoj organizaciji HF koju izmišljaju UDBAši kako bi ocrnili Hrvate. Gdje su do sada bili ti HF?

OB
-obrisani-
14:26 18.01.2011.

=hart=.....Hajde smiri tenzije i ne napadaj me ,jer ako ja pocnem .... zbrisat ces sa portala.... Nemazem ovdje nikom honig (med)oko usta da mu ugodim .... Uvijek sam bila iskrena i ditektna jer nemam sto kriti, a ako neko sa sa tim i samnom zbog toga ima problema ,to je njegova stvar ..

OB
-obrisani-
14:40 18.01.2011.

Tadić će Josipovića za hrabrost nagraditi orednom zlatnog klipa sa srebrne dvije krafnice ;)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije