Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivo Josipović sastao se sa Željkom Komšićem

Josipović: Dobrosusjedski odnosi s BiH jedan su od prioriteta vanjske politike

josipovic-komsic1
VL
14.01.2010.
u 22:49

Tijekom susreta ocijenjeno je kako trenutačno vlada vrlo povoljna klima za ubrzavanje procesa rješavanja spornih pitanja između dviju država

Novoizabrani predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović susreo se danas poslijepodne sa Željkom Komšićem, predsjedavajućim Predsjedništva Bosne i Hercegovine, u Vili Prekrižje.

Bio je to ujedno prvi neslužbeni susret novoizabranog predsjednika Josipovića s predsjednikom jedne države.

Tijekom susreta razgovaralo se o dobrim bilateralnim odnosima Hrvatske i BiH i o političkim prilikama u regiji. Ocijenjeno je kako trenutačno vlada vrlo povoljna klima za ubrzavanje procesa rješavanja spornih pitanja između dviju država.

Novoizabrani predsjednik Josipović istaknuo je kako se ovaj susret i buduća suradnja uklapaju u njegov predizborni program u kojem je dobrosusjedska suradnja, posebno s BiH, bila postavljena kao jedan od prioriteta vanjske politike.

Komentara 89

OB
-obrisani-
23:21 14.01.2010.

splićanin: n01 Jebo te Mesić,ne spominji mi tog gada....Dok smo mi lovili ribu ti si pišao u gaće,pa mi ne drži lekcije....Mesić je 1992 godine držao ratnohuškačke govore po Hercegovini i jako dobro znam što je govorio,tada je BiH već bila dio Hrvatske...Tako da o njemu mogu pričati danima i noćima..Nemaš pojma što znače hrvati iz BiH za Hrvatsku,jer oni su brana od širenja islamskog fundamentalizma ,a ako njih nestane,budućnost Hrvatske dugoročno je ugrožena...

OB
-obrisani-
23:23 14.01.2010.

splićanin Što se Dodika tiče,radije ću da me on predstavlja nego Komšić,a pogotovo Mesić..Što se Josipovića tiče,neka ode kod običnih ljudi i pravih hrvatskih predstavnika u parlamentu,jer Komšić je ioanko nelegalno izabran,hrvati koji su ostali žele treći entitet,to su ovim glasovanjima i pokazali,neće im jedan splićo određivati kakva BiH za hrvate treba da bude!

NA
navigator
01:19 15.01.2010.

bit ce bolje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije