Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Josipović
Povratak na članak

Josipović: Dobro je krpati rupe, ali nije dobro da zadužujemo djecu

Volja građana je jasna. Više od 800 tisuća potpisa snažan je signal da građani žele referendum, rekao je predsjednik.

Komentari 19

BI
billynik
00:43 16.07.2010.

Pametne li izjave...

VL
OB
-obrisani-
16:26 14.07.2010.

Josipović: Dobro je krpati rupe, ali nije dobro da zadužujemo djecu kako bi neki mogli zadržati vile, jahte i skupe automobile..Ipak onako iskreno dok je pola Piranskog Zaljeva hrvatsko more pravi je gušt uzeti novi kredit jer se zna da je Hrvatska u srazu ekonomsko-političnih divova pobjedila...

VL
ZM
zmaj5
16:33 14.07.2010.

Mislio sam ,vjerovao da će Josipović ipak biti neka protuteža ovoj Vladi. Da će ipak neke poteze koji nisu uspješni javno kritizirati. Ali očito sam se prevario,nema u njemu niti malo neke energije,njegove pravednosti,čovjek je bez ideje i nimalo kritičan.Zaista mi se čini da je nekad bezličan

VL
DU
Deleted user
16:37 14.07.2010.

kod mnogih mama i tata njihova djeca nece morati vracati dug. pogotovo ne ona s boljim obrazovanjem.oni ce vracati dugove u zapadnoj europi a na kraju im opet nesto ostane u dzepu. i nisu u nuzdi ici mami i tati na rucak.danas se bas moze slobodno odluciti kuda i kako.

VL
Avatar annex
annex
16:40 14.07.2010.

Bravo Predsjedniče. Vi po starom. Ona Vaša oprobana: \"Nit\' smrdi, nit\' miriši\". Takav predsjednik mogu biti i ja. Obilaziti sva mjesta gdje je netko stradao, pao, izgubio svjest, slomio nogu, iščašio gležanj i slično, poslije dobar obrok, službena pratnja, posebno osiguranje, dobra plaćica, klavir u radnom kabinetu za malo relaksacija (da poludiš kako naporan rad ima taj čovjek, nit je radnik, nit gospodarstvenik da odgovara za svoja dijela, nit je neki baš muzičar iako se time dići - pao mi je napamet Josip Broz, on je bio najbolji, voćar, lovac, tokar, general, slikar, fotograf itd itd.). I na kraju dana komentar pažljivo sročen da ne bi nakog povrijedio, a posebno svog novog saveznika veselu Jacu (a i to mu napišu savjetnici). Ok, priznajem i ja sam glasao za njega (zar sam imao izbora, pa na drugoj strani je bio Bandić, a o njemu nije potrebno više ništa govoriti), ali ovakav predsjednik odan hedonizmu i mjestima plača, mogu zaista biti i ja. I to za pola plaće. Ma što pola, ja ću biti besplatno predsjednik kao Josipović.

VL
OB
-obrisani-
16:45 14.07.2010.

drug yugosipovic predsjednik na daljinski

VL
MA
marko53
17:29 14.07.2010.

U kojoj državi je predsjednik protiv vlade?

VL
DU
Deleted user
17:27 14.07.2010.

Da je drug Josipovic rekao pocetkom godine, kada se razglabalo o drzavnom proracunu, ured predsjednika se u ovim teskim vremenima odrice 20% sredstava, onda bi on mogao kritizirati Vladine poteze, ovako mora ckomiti!!!

VL
Avatar Svećenik
Svećenik
17:31 14.07.2010.

zir. za cijelu priču je najvažnije da je Josipović drug. No, nastavimo tako. Drug Josipović ne priča točno, nisu zadužena djeca, nego i njihovi unuci. tek toliko. a ti i dalje raspravljaj o tituliranju.

VL
DU
Deleted user
17:34 14.07.2010.

svecenik to sto drug ne prica tocno, obrati se njemu, ti si ga birao, a ja sam napisao da treba imati osjecaj za teska vremena i tako se postaviti, on nije i sada nema sto pricati, moze samo zmizdriti kaoo ti, ti i drug, slika i prilika, a i nick ti je na mjestu, drug svecenik:))))

VL
MA
marko53
17:51 14.07.2010.

Ponavljam pitanje : U kojoj svjetskoj dršavi je predsjednik oporba vladi.Pitanje za sto kuna.

VL
RI
riise
17:55 14.07.2010.

Svaki Hrvat i Hrvatica trebaju prvo doći svojim roditeljima i onda im oni kažu: Tebi sine (kćeri) 2 000 000 EUR, stan od 150m2 u Zagrebu, stan na moru i jedan u Parizu ili Londonu, možeš birati, evo jedan VWW za svaki dan i jedan Porsche za večernje izlaske...Ja ću potegnut veze pa ćeš moć radit gdje god hoćeš....I na kraju roditelji kažu da su godinama uplaćivali posmrtnu pripomoć tako da nemate ni tih troškova... Država, kada ne bude ovih generacija koje su je stvorile...sve će škole, bolnice, fakultete, auto-puteve, motele i hotele,firme,kazališta, muzeje odnjet sa sobom u grob, tako da će sirota \"nejačad\" koju smo zadužili do unuka, ostat bez ičeg....

VL
SM
SMITSMIT
18:02 14.07.2010.

MESIĆ JE BIO SLIČAN DRŽAVNIK.. ali za društvo iz Tuzle... Nas Srbin Dodig spašava od ovakvih žaba....

VL
ŽV
ž.vela
18:05 14.07.2010.

Eh,lako je tako državu voditi.Posudi - prodaj šta vrijedi,pa to može i Vlada Noćne more Željka Malnara.Svima ugoditi,dobiti glasove i osigurati socijalni mir - bajkovito.Dakako,forsirati uvoz na račun izvoza,umiroviti što više ljudi,tečaj držati 7:1 i - drži vodu dok majstori odu.A sada,kada su majstori otišli,ili kada još polako odlaze?Šta ćemo sad?A nitko ne želi da mu se umanjuju prava,a niti želi dodatna zaduženja,jer vode u totalni kolaps,,niti želi da se štampa novac?Jako brzo doći će vrijeme kada će vjerovnici reći ministru Šukeru:\"Mrš,nedamo ti više!\"A tada ćemo shvatiti da imamo proračun od 90 miljardi kuna,od toga kredita i kamata 20 miljardi,a ostalo za mirovine,plaće i ostale rashode,dakako,upola manji standard nego sada.A buduće generacije dakako da će proklinjati,kao što smo i mi proklinjali nenarodni kumunistički režim zbog 20 miljardi duga ex Jugoslavije.Ali,nije HDZ/SDP kriv,daleko od toga,mi smo najveći krivci za situaciju,pošto smo im mi predali vlast u ruke,godilo je našim ušima čuti kako će nas tetošiti svim i svačim,a što je to bilo na račun zaduženja i prodaje,nije nas previše brinulo,sve do sada..Ali,nije sve tako crno,hipnoza ima čudnu moć,ponavljajte zato za mnom:Dobro je,nikada nam nije bilo bolje,Dobro je,nikada nam nije bilo bolje,i tako sat,dva,pet,dan,dva,tri,koliko kome treba da se uvjeri u to da je:Dobro je,nikada nam nije bilo bolje,Dobro je,nikada nam nije bilo bolje,Dobro je,nikada nam nije bilo bolje...

VL
UD
Utjerivać dobroga
18:28 14.07.2010.

Zir. Nisam ga birao ja. Birao ga je hrvatski narod. Nadmočno! a ja sam samo dao svoj jedan glas. Njemu. Nick sam birao sam. I ti svoj? Nije mi jasno Žir ili zir (svinjska hrana ili brdo)?

VL
Avatar Jorge
Jorge
18:31 14.07.2010.

Ajd\', krasno! U posjetu vatrogascima a oni ga pitaju o kreditu. Kad bude u Beogradu pitat će ga o uzgoju kamenica, a kad bude u posjetu Narodnoj banci Hrvatske pitat će ga o Hrvatskoj nogometnoj ligi. Treba uvesti dnevne presice na Pantovčaku za ova glupava pitanja. Kad je predsjednik u posjetu nekome ili nekoj instituciji onda bi to trebalo promovirati a ne sve banalizirati dnevnopolitičkim prepucavanjima.

VL
SI
Sirotanovic
19:01 14.07.2010.

Dragi naš predsjedniče, sva zaduživanja i sve dugove koje napravi bilo koja vlast u bilo kojem vremenu ili režimu, uvijek vraćaju njihova djeca. Dugove koje je napravila ex-Yu/SRH, u čijoj je vlasti na visokoj poziciji bio otac Ive Josipovića, takođerr se zaduživala, edabi izgradila za sebe one nepregledne km2 podzemnih \"skloništa\", opremila sve to namještajem i aparatima, a da nikada nitko u njima nije boravio. BAČEN NOVAC, umjesto da su se izgradile ceste, škole, bolnice, itd. a dugove plaćamo mi, nova generacija, \"njihova djeca\". Dosta nam je te šuplje PravDa-demagogije za maloumne.

VL
Avatar Svećenik
Svećenik
19:41 14.07.2010.

Josipović bi trebao paziti što govori, morao bi se skoncentrirati. Kaže da ne bi trebalo zaduživati djecu, a istovremeno gospodin Šuker i gđa Predsjednica vlade tumače, vrlo zadovoljni, da je riječ o velikom uspjehu. Zašto još koji puta ove godine ne bi našoj djeci priuštili takav uspjeh?

VL
OB
-obrisani-
22:41 14.07.2010.

Josipović: Dobro je krpati rupe, ali nije dobro da zadužujemo djecu **************************** Samo me zani,ma zašto takvu rečenicu nije izrekao najkasnije 2003. godine s obzirom da još uvijek otplačujemo kamate SDP-ovih kredita !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.