Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EKSKLUZIVNI DOKUMENTI

Josip Perković iz zatvora Večernjem poslao dokaze: Ovo je dokument iz '92. koji otkriva tko je uzeo zlato iz Vojne bolnice!

28.04.2022.
u 22:47

Ne stišavaju se reakcije na zatvorsko pismo Josipa Perkovića u kojem je pobrojao ključne naglaske vlastita doprinosa obrani Hrvatske tijekom Domovinskog rata, kojeg je u tri nastavka proteklih dana objavio Večernji list. Ubrzo potom, Andrija Hebrang, Mile Dedaković Jastreb i, djelomično, Anto Đapić, na stranicama našeg lista optužili su ga da laže u dijelovima toga pisma, a sada se iz Kaznionice u Glini oglasio i Josip Perković koji ima poruku za svu trojicu. Objavljujemo ekskluzivne dokumente koje nam je poslao iz zatvora u Glini.

Komentara 81

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
23:05 28.04.2022.

Kad ce poslati dokaze o likvidaciji političkih hrvatskih emigranata.

EL
elcroata283
23:15 28.04.2022.

Perkovic je osudjeni ubojica. Tu svaka druga rasprava prestaje.

Avatar horuk
horuk
22:56 28.04.2022.

Kako li je ovaj onda ucijenio one generale koji su podpisali. A nikada se to nebi reklo za njih.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?