Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Doktor Josip Paladino:
Povratak na članak

'Nemam radno vrijeme. I nikad nisam registrirao nijednu sekundu prekovremenog'

Njegov se posao ne može raditi niti ga je ikad radio gledajući na sat, a najvažnije mu je da mu dan završi tako da svoja tri sina pokrije i poljubi prije spavanja

Komentari 22

GE
gec01
11:58 25.05.2015.

Prije godinu dana poštovani dr. prof. Paladino spasio mi je život, zbog izljeva krvi u mozak dovezen sam u nesvjesnom stanju u bolnicu, njegovom pravovremenom i stručnom operacijom spašen mi je život, danas sam radno sposobna osoba bez fizičkih posljedica.. Neki će reći pa to mu je posao, da posao za koji on živi, posao u kojem daje cijelog sebe, i to stvarno bez radnog vremena, u istom danu jutarnja vizita, operacije i popodnevna ambulanta. Način na koji pristupa pacijentu ga uz dokazanu i neupitnu stručnost izdvaja iz prosjeka i čini čovjekom. Niti ja mu se nisam uspio zahvaliti za sve što je učinio za mene pa ovim putem to činim. Hvala doktore i neka Vas dragi Bog poživi.

VL
Avatar Francek007
Francek007
09:43 25.05.2015.

Ovakvim velikanima ništa neće i ne smije naškoditi pa niti ta Karlovačka banka, a samo oni koji su bili kod Prof. Paladina znaju koliko taj čovjek vrijedi. I onda imate vrednovanje liječnika po financijskoj dobiti pojedinim bolnicama.??? Ovo što radi Prof. Paladino je pravo bogatstvo jest da puši, jest da povremeno i psuje po hodnicima, ali odnos doktora i pacijenta sa ovakvim dr. je neprocjenjiv. Svaka čast ovakvim ljudima i šteta što nema više ovakvih doktora....

VL
GO
golub
09:18 25.05.2015.

Gosp. prof. doktor Paladoino humana je i moralna osoba koji je spasio mnoge živote o čemu malo pišu, a u svako doba je u takvim slučajevima na raspolaganju. Supruzi pukne žila u glavi i nije imala šanse ostati živa, operiraa je, spoji žile, sve stručno izvede i ona je već 20 u tom pogledu dobro da mu niti nisam uspio zahvaliti pa ovim putem to činim.

VL
NA
nasud
13:46 25.05.2015.

Pacijent sam od prof. Paladina. Od prvog susreta do danas imam isto misljenje. Najveci strucnjak i uliva povjerenje da se bez bilo kakve dileme predate u ruke takvog strucnjaka. Svaku subotu kad je u Zagrebu, posjetio je svoje pacijente i pitao kako je, kako se osjecate. Ja vise gotovo da i ne trebam vise Profesora ali sa veseljem idem na kontrole i odusevim se toj velicini intelektualca i strucnjaka. To sto mu sad podmecu rezultat je straha i ljubomore. Pozdrav Profesore. Stupar D.

VL
Avatar prof.baltazar
prof.baltazar
16:29 25.05.2015.

Kao što su navijači Cibone pjevali "Jedan je Petrović Dražen..." sasvim sigurno isto se može napisati za dr.Paladina. Doista je jedan dr.Paladino. Vrhunski kirurg i vrhunski čovjek, a još i navija za Hajduk. Kompletna osoba...

VL
DO
doktor1
17:04 25.05.2015.

Ovdje nije pitanje je li Paladino dobar doktor ili nije već je li sudjelovao u kriminalu Karlovačke banke a sve upućuje da jest. Treba ispitati poslove između vlasnika Europatradea Šarić Marijana i Paladina. Sve što ima s KABA je Paladino radio preko Šarić Marijana a ne Šole. Paladino je već trebao završiti u zatvoru kod rekonstrukcije Rebra. Da je takav "vrhunski stručnjak" ne bi mu trebala partija"???

VL
FO
forlife
11:08 26.05.2015.

Možda je čovjek dobar doktor, ali je i muljator što pokazuje slučaj s karlovačkom bankom. To što je netko vrhunski profesionalac ne znači da je moralan i pošten. Ovaj večernjak je dno dna, objavljuju hvalospjeve o svima koji im debelo plate.

VL
DU
Deleted user
11:21 26.05.2015.

Paladino, svaka tebi čast kao liječniku, ali si svoje znanje i vještine itekako baštinio i sebe financijski zbrinuo od pacijenata. Razina nekulture koju prezentiraš u operacijksoj dvorani je ispod jedne krčme,a odnos prema mladim kolegama je diktatorski. Paladino je slizan sa svima, lijevima i desnima što mu omoućava da bude vječni šef i nedodrivilji diktator. Ima još sposobnih kolega na NK kao što je Rotim iako je i on vrlo sličnih, ako ne i gorih osobina.

VL
OB
Objektivno...
09:52 25.05.2015.

... ni suci uglavnom nemaju prekovremen rad nego ispodvremen rad. Ministre, pogledajte kad vam dolaze na posao a kada već spremaju prnje i idu kući. Usput par kavica po obližnjim kafićima, plaćanje rečija, tržnica, sniženja... i proleti tih četr-pet sati na "poslu" dok si reko keks

VL
BA
BARBA60
10:54 26.05.2015.

... doktorova profesionalna kvaliteta je jedan dio njegove i naše/pacijenata životne priče, nitko to normalan ne osporava, no to nema nikakve veze sa njegovim eventualnim "poslovnim makinacijama", ako se dokažu!? Pa i on je sam čovjek sa svim vrlinama ali i manama. Ako je kriv za to mora odgovarati a eventualnu kaznu bi trebao odraditi opet za "opće dobro" i to u operacijskoj dvorani!

VL
BE
begovicljubica
13:30 26.05.2015.

Poštovani Prof.Paladino kao Vaš pacjent od 95. g kad ste mi poklonili novo rodenje Vašom strucnom operacijom pa sve do 2014g operirana sam nekoliko puta ,za Vas mogu recisamo da ste veliki ćovjek,strucan ,pazljiv prema pacjentima.Dao Bog jos takvih ljećnika, za sada je samo jedan prof.Paladino . Imate odlican tim ljecnika .Velika Vam hvala na ucinjenom sa poštovanjem.vaša pacjentica Jelena Zrna ....

VL
DU
Deleted user
09:43 26.05.2015.

Ma, čovjek ima i imao je para od kada zna za sebe. Kada sam ležao na njegovom odjelu Neurokirurgije na Rebru, skoro svaki dan popodne oko 5-6 sati, došao bi pogledati kako su prošle prijepodnevne operacije i dali je sve u redu s bolesnicima. I kada je htio napraviti nešto od KBC Rebra, onda ga je nagazio onaj Vrdoljak, predsjednik OO-a. Režiser nekakvih filmčića o partizanima itd. Pa Hebrang, doktorska neznalica!!!

VL
RA
Rajmund
14:50 26.05.2015.

Pitam se tko je još prepoznao takvog čovjeka ,stručnjaka i humanistu osim njegovih pacijenata. Budite uvjereni i neće nitko za njegova života.Tu i tamo u medijima nešto malo procuri ali da bi snimili neki dokumentarni film ili dodijelili nagradu nikomeme ne pada na pamet.I dalje će dobivati nagrade šarlatani.

VL
MI
miskec56
14:36 25.05.2015.

vjerojatno si naplatio svoj rad.

VL
DU
Deleted user
08:57 25.05.2015.

Svaka časta kada toliko radi. Kada li je onda uspio "haračiti" s Karlovačkom bankom? Ili mu to podmeću kao i Sanaderu, Sabi itd.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.