Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bivši vicekancelar
Povratak na članak

Joschka Fischer: Merkel provodi 'fatalnu' politiku prema Grčkoj

Kazao je kako Merkel i ministar financija Wolfgang Schäuble donose odluke 'fatalne za Njemačku i Europu'

Komentari 16

JE
Jednakost
21:23 27.07.2015.

Ovo su neki specijalni ratovi, zdrobis zemlju bankom i "slobodnim trzistem". Prvo pdmitis politicare, pa pokupujes im telekomunikacije, male banke, energetiku,...zatim povisis cijene svega, srusis im Vladu, postavis svoju Vladu, zatim ih prezaduzis, ubijes ih kamatama i osiguranjima,.....i onda su tvoji za sva vremena,....roblje.

VL
Avatar jumanji
jumanji
07:17 28.07.2015.

Grčka je svoju pravu sliku pokazala. Nema popuštanja više. .Bravo Njemačka.

VL
DU
Deleted user
21:19 27.07.2015.

Jadni Grci, smanjuje im se trinaesta i četrnaesta plaća za 30%. A naši ljudi koji toliko mjeseci nbisu dobili plaće morati će im u tom njihovom teškom stanju pomagati. Sinoć se onaj jedan u bijelim hlačicama i polo majici žali da će morati prodati jahtu od nekoliko desetaka tisuća eura jer će mu godišnji porez biti oko dvije tisuće. I sada ja s njim trebam suosjećati.

VL
PO
Polikarp
21:09 27.07.2015.

To kaže Joschka Fischer koji nema ni srednju školu. Ljevičari mogu biti i bravari i obućari i kožari, ali njihove se tvrdnje nikada ne dovode u pitanje. Nasuprot njima, oni s druge strane, pa makar bili i akademici, za polupismene ljevičare i zelene uvijek su marginalni, nekompetentni i nebitni.

VL
Avatar kravata
kravata
21:14 27.07.2015.

A to je taj buntovnik kojji bacao kamenje na policiju a posle ga ta ista policija morala cuvat.

VL
Avatar Lutkica
Lutkica
14:22 28.07.2015.

Merkel + Schauble = fatalni par

VL
MX
Mister X
22:15 27.07.2015.

azao je kako Merkel i ministar financija Wolfgang Schäuble donose odluke 'fatalne za Njemačku i Europu To svi normalni imalo normalni vide i znaju ; ali se ne usude da pisnu . Jel oni koji ne prestalno čitaju njene porukeke iz mobilnog telefona oni joj i napišu poruku kako treba da se valda i da postupa prema NATO članici saveznici Grčkoj !

VL
LU
lukabulic
13:25 28.07.2015.

nebi htio biti prorok ali bilo bi potrebno pratiti ko nas i koliko zadužuje jer ti isti odu dugovi ostaju hrvatima i našoj dici i unucima- i praunucima i takve odmah u startu onemogućiti- ovi su nas zadužili ko svesve vlade do sad u jednom mandatu-

VL
LU
lukabulic
13:33 28.07.2015.

anticenzura - koga još kontinenti zanimalju borbe se vode po našim dvorištima --i u obiteljima toliko izmiješanim svakakvim povijestima a to nije dobro nikad nikom donilo-

VL
AN
anticenzura
21:30 27.07.2015.

Svatko tko poznaje iole povijest Starog kontinenta i mentalitet Njemackoga naroda, zna dobro da ova nacija nikada nije bila dobra uciteljica u citavoj svojoj povijesti, niti prema samoj sebi, a kamoli prema drugim narodima. Nijemce ne treba nikako slusati, posebno desnicare fanatikuse, oni su autodestruktivno nastrojeni, isto kao ovi nasi fanaticari, nemaju osjecaja za kolektiv i kolektivno dobro, arogantni su i napasni, idu ravo glavom kroz zid kao da su masine na baterije, bas im fali nesto ljudsko, jedna tikula u prisebnosti i razumu i razumijevanju svijeta oko sebe, kao da su sisli s druge planete. Europom trebaju zapovjedati pametni i razumni ljudi, Norvedjani, Svedjani, Britanci, Svicarci, Austrijanci, pa cak i Rusi ako treba, ali nikako Nijemci. Na zalost je tako, povijest ostavlja traga na mentalitet ljudi, i oni ce svoje greske jos generacijama ponavljati, vecim ili manjim intezitetom, dok sasvim ne izgube taj svoj kompleks vise vrijednosti. Zato im nikako ne treba prepustiti kormilo, posto se jasno vidi da nas opet vode u globalnu katastrofu, za sada u hladni rat, a sta ce dalje biti toga cemo se tek nagledati.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.