Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Još sutra otvorene prijave za projekt Male promjene, velike uštede

IKEA Hrvatska
Foto: PR FOTO
1/7
PR
Autor
PR članak
08.12.2016.
u 08:00

IKEA Hrvatska je od ponedjeljka u potrazi za 20 održivih ambasadora i ambasadorica kojima će pokloniti 3.000 kuna za kupnju IKEA održivih proizvoda i krenuti s njima na šestomjesečno održivo putovanje u sklopu projekta Male promjene, velike uštede. Do sada je IKEA primila više od 500 prijava IKEA FAMILY članova, a upitniku je pristupilo više od 1500 članova ovog IKEA programa lojalnosti.

Svi članovi IKEA FAMILY programa koji žive na području grada Zagreba ili u bližoj okolici koji žele postati održivi ambasadori, još sutra mogu ispuniti upitnik koji su primili u svom elektronskom sandučiću. Stručni IKEA tim će, na temelju odgovora u upitniku, odabrati ambasadore s kojima će promicati održivost tijekom sljedećih šest mjeseci trajanja projekta.

U sklopu ove održive pustolovine, odabrane ambasadore u njihovom će domu posjetiti IKEA stručnjaci za održivost i razgovarati s njima o njihovim održivim navikama. Održivi ambasadori sudjelovat će i na stručnim radionicama, a IKEA će im pokloniti proizvode za održiviji život u vrijednosti od 3.000 kuna. Njihov će zadatak biti da tijekom šest mjeseci trajanja projekta mjere i bilježe uštede te svoja iskustva razmjenjuju s cijelom Hrvatskom putem internetske platforme za male promjene i velike uštede.

Svi oni koji zavire na ovu internetsku platformu, moći će tako saznati kako mogu dodatno uštedjeti i pozitivno utjecati na okoliš, ali i otkriti kako IKEA rješenja pomažu odabranim ambasadorima u održivom životu kod kuće. Na platformi za male promjene i velike uštede, mogu se pronaći i iskustva blogerica koje su prethodno sudjelovale u ovom projektu.

Uz projekt Male promjene, velike uštede, IKEA Hrvatska pripremila je još niz iznenađenja za velike i male građane u svojoj Probnoj kući u koju je po inspiraciju moguće doći do kraja prosinca. Tako mališane 13. prosinca očekuje druženje sa Svetom Lucijom i izrada kućica od đumbira koje su neizostavan sastojak švedskih blagdana. U subotu, 17. prosinca, mališani će moći pisati i pismo Djedu Mrazu i izrađivati božićne ukrase, a do kraja prosinca očekuju ih i dvije predstave, Šlampavi Djed Mraz i Popaj koji na hrvatskim otocima traga za koraljnom ogrlicom koju je njegova Olivia poželjela povodom godišnjice njihove ljubavi.

Građane očekuje i jedna poslastica za kraj. Trend spavanja u robnim kućama IKEA diljem svijeta moći će iskusiti i hrvatski zaljubljenici u skandinavski dizajn i to u Probnoj kući IKEA, u noći sa 17. na 18. prosinac. Pozovi svoju bolju polovicu, prijatelja ili prijateljicu i probajte prespavati u Probnoj kući IKEA, a ujutro se probuditi uz slasne zalogaje pužića od cimeta, zobenih kolačića, keksića od đumbira i ostalih delicija iz švedske kuhinje. Prijaviti se možete na ikea-family.net, ali požurite jer pobjeđuje najbrži prst.

Detaljan program aktivnosti u Probnoj kući potražite ovdje.

Više o projektu Male promjene, velike uštede možete pronaći ovdje.

Želite prijaviti greške?