Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
malverzacije u ini

Još se istražuje trag novca: Do sada im blokirana imovina vrijedna 850 milijuna kuna

31.08.2022.
u 19:22

Bez sumnje će se istraživati i drugi plinski ugovori, a ovisno što se u tim ugovorima (ne)nađe, priča oko malverzacija u Ini mogla bi postati još kompliciranija. I ekonomski i politički.

Komentara 15

DU
Deleted user
20:15 31.08.2022.

Neuspjela kontrola stete. On nemoze preci preko cinjenice da su u nadzornom hdzovci, da su lopovi uhapseni hdzovci....on ih je imenovao I sve znao. Evo zasto je maric pobjegao.

TU
TutoBruto
20:16 31.08.2022.

Glavni visoki duznosnik koji treba biti ubaosen je MARIC. Pljacka se nije dogadjala od kad je fikus Primorac ministar vec zadnjih par godina kada je Maric bio ministar financija. Ministar financija imao je direktan uvid u cijeloukupnu situaciju i amenovao je pljacku u svome interesu. Nije badava stavljen u vladu nakon sto je pomogao lesinarenje Agrokora, to mu je bila nagrada, te je nakon jos jedne veoma uspjese akcije pljacke INE otisao sa duznosti bez objasnjenja. Kao ne ce se vise baviti politikom i nema novi posao. Naravno da nema posao kada su mu prebaceni milijuni iz INE i odlucio je ne raditi jer ima para sada za par generacija. MARIC treba biti uhapsen odmah jer je on dirktno odgovoran sa strane vlasti. Sve sta je NO INE radio nije islo mimo MARICA. Maric nije dobrica niti je bio dobar ministar rakav je dojam stvarao dok je krao. Zasto je tako brzo presao iz Agrokora u Vladu? Nagrada! Isto onakva kakvu je Skugor dobio kad je prvotno oprao 20mil eur u ini pa ga stavili na jos visu razinu da jos vise u krade i podijeli. USKOK hitno na vrata Marica!!!!!!.

Avatar Dragovit
Dragovit
21:07 31.08.2022.

Ljudi, nema smisla više Ćaću natezati po sudovima i zatvoru. Taj je mala beba za ove igrače.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?