Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Još jedan nezvani gost na večeri kod predsjednika Obame

Obama portret
AFP
05.01.2010.
u 13:40

Američki državljanin Carlos Allen uspio je proći sve mjere osiguranja te je 24. studenoga prošle godine bio u Bijeloj kući na večeri održanoj u čast indijskog premijera. Washington post je objavio da se Allen bavi organiziranjem zabava.

Osim bračnog para Salahi iz Virginije, koji je zbog propusta sigurnosnih službi uspio nazočiti na službenoj večeri u Bijeloj kući o čemu se sada vodi istraga, još se jedan nezvani gost uspio "prošvercati" na prijam, utvrdile su američke tajne službe.

Kako  prenosi  Reuters, američki državljanin Carlos Allen uspio je proći sve  mjere osiguranja  te je 24. studenoga  prošle godine bio u Bijeloj kući na večeri u čast indijskog premijera.
Washington post objavio je da se Allen bavi organiziranjem zabava i da poslije prijama nije bio na samoj večeri i nije prilazio gostima.

Komentara 3

OR
orisis
08:27 06.01.2010.

industrijska shpijunazha ,chovjek je uchio kako se prave partiji u Bijeloj kuchi...

OB
-obrisani-
10:17 06.01.2010.

Ovo je vec prozirno. Ocigledno je da se priprema psiholosko misljenje da je cuvarski sistem oko Obame slab, pa kad ga roknu onda ce imat izgovor zasto je likvidiran!

CE
ceranac1
09:18 07.01.2010.

Mene zanima kako onda on slavi kirbaj?? Na kirbaju su sve nepozvani gosti!! Nije on baš druželjubiv!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije