Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi incident

Joras opet pokušao ukloniti rampu na Plovaniji i počeo štrajkati glađu

joras (1)
Duško Marušić/Pixsell
14.07.2010.
u 18:08

Njegov pothvat spriječili su hrvatski policajci, a zatim je počeo štrajkati glađu.

Slovenski nacionalist Joško Joras pokušao je ukloniti rampu koju je kod graničnog prijelaza Plovanija postavila hrvatska policija. Rampa je postavljena na putu koji njegovu kuću povezuje s glavnom cestom na graničnom prijelazu.

Njegov pothvat spriječili su živim zidom hrvatski policajci, a zatim je počeo štrajkati glađu., javlja 24ur.com. Premijer Borut Pahor još ga je jednom pozvao na strpljivost jer je upravo o poteškoćama ljudi koji žive uz granicu razgovarao s hrvatskom premijerkom Jadrankom Kosor.

Joras je rekao da će štrajkati glađu sve dok ne bude ispoštovano sudsko rješenje po kojemu on ima pravo maknuti sporni rampu.

Joško Joras još početkom lipnja pomoću traktora na koji je priključio kopač pokušao je ukloniti cestovni rubnik, ali je i tada njegovu namjeru omela hrvatska policija.

Komentara 131

DU
Deleted user
20:23 14.07.2010.

14.07.2010. u 20:20h mask je napisao/la: @qm; Izgleda da u tvojoj glavi nešto nedostaje ... ima nas vise kojima kojesta toga u glavi nedostaje,nazalost neki ostaju time permanentno optereceni...

KA
Kakma
20:23 14.07.2010.

Kako bi bilo da ga istjeraju iz HR,na to drzava ima pravo.I stvar rijesena.

DU
Deleted user
20:20 14.07.2010.

@qm; Izgleda da u tvojoj glavi nešto nedostaje, mislim na kliker-e (Istriani tome kažu ščinke).

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije