Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dolazak potpredsjednika SAD-a
Povratak na članak

Joe Biden vraća američku politiku na jugoistok Europe

Posjet drugog čovjeka SAD-a, koji će se susresti s predsjednicom i premijerom, znači da je “Europa nešto gadno zaribala”. U BiH je stanje najgore u posljednjih 20 godina

Komentari 31

BR
Branko102
08:54 25.11.2015.

I posebno pripazite na svoje žene jer Creepy ( Jezivi) Joe,voli da ih prepipa u prolazu,Zaista dični američko političar ponos svoje države i njenih građana.

VL
Avatar nekakav
nekakav
07:47 25.11.2015.

zanimljivo da ovog predstavnika jedne militarističke i agresivne zemlje, koja želi upravljati cijelim svijetom, dočekujemo u skoro pa izvanrednom stanju. zar mu u ovako prijateljskoj, potpuno potčinjenoj zemlji, prijeti kakva opasnost? pa zašto bi amerikancu, potpredsjedniku države još k tome,e, zemlji koja se bori za demokraciju i ljudska prava, slobodno tržište, općenito slobode, netko u hrvatskoj, pa i drugdje u svijetu, želio nauditi? pa svi ih vole, svi gledaju i obožavaju američke filmove, zvijezde, pjevačice... ne kužim baš, znate. i da mi moramo dva dana glavni grad zatvoriti, samo zato jer dolazi, pazite, joe biden... čiji sin upravlja najvećom ukrajinskom energetskom firmom. možda je poželio i neku našu? čujem, petrokemija se sprema na nešto. sa inom nismo zadovoljni, propala nam bušenja jadrana, odustali svi koji imaju bušilice promjera svrdla većeg od 32 mm. a to znamo svi, sa hiltijevkom se na naftu ne ide. znači, rezime ovog 'posjeta', je usmjeravanje lokalnih plemenskih vođa, kako bi nastavili izvršavati naredbe iz amerike. baš me zanima, imamo li mi kakvog političara od formata, koji će se javno hvaliti da su zaustavili sve ruske investicije u zemlji, i tako obraniti američke interese, kao što je bugar rekao.

VL
GO
gotovinaa
08:14 25.11.2015.

Sta ce ovaj indijanac kod nas?? pokazite mu da smo najljepse zivjeli kad nije bilo amerikanaca kod nas. sve su nam ukenjali..sad smo sirotinja i robovi svjetskih lopova i terorista. otvorite šahte da govna odu u kanalizaciju!!!!!

VL
KA
kamatar
09:04 25.11.2015.

Amerika je naš najveći vjerovnik. Dužni smo im 70 milijardi € + kamatu, a mi nemamo ni za kamatu. Domorodni čobani koji su nas opljačkali ni mjesec dana ne mogu biti u Remetincu, jer ih korumpirani suci oslobađaju uz jamčevinu od opljačkane love. Svjedoci su bivši ministri koji se ničega ne sjećaju . Oni su kao udruga oboljelih od amnezije.

VL
BL
Blizard
07:55 25.11.2015.

Sada je jasno kakva vlada treba Hrvatskoj , Jadran -Baltik pruža mogućnost učvrstiti se u EU te povezati sa na toj transverzali s prijateljskim zemljama i stvoriti Gospodarstvo kao jedno .Predsjednica Kolinda ima viziju da će ovo preporoditi hrvatsku i u pravu je . Šta se kuha u BiH loncu najbolje zna Predsjedništvo BiH ,kuha se kuha ! Hoće li se taj lonac ikada malo ohladiti e pitanje je sad' ?!

VL
Avatar poglavito
poglavito
10:18 25.11.2015.

Dobro Đo Bin Den 'oće li se odraditi južni potez do kraja i popunit krivulja ili si došao na pljeskavice , nećemo obilazit ko' kiša oko Kragujevca .

VL
TP
trias politica
08:09 25.11.2015.

Zanima me koje rješenje će summit imati za BiH, odnosno za mini YU. Takozvana republika srpska neće lako pristati na kompromise, a Rusi su na njihovoj strani što im daje vjetar u leđa.

VL
BR
Branko102
08:51 25.11.2015.

Pazite dobro na njega i nemojte mu svašta pokazivati jer ima nezgodne navike .Kad vidi da ima nešto za maznuti,pošalje svog sina po to.Tipičan primjer poštenog i moralnog američkog političara.

VL
RM
rmd3
10:04 25.11.2015.

svjetski ugnjetavac te moderan terorist 21 st sletio u bazu HR da naredi kolko oruzja da Hrvatska šalje dalje prijateljima Isilovcima na bliski istok.Preko svojih EU marioneta.

VL
ST
Stipan
07:29 25.11.2015.

Američka politika je nered ! Bolje bi bilo da ne dolazi ! Ili dokazi da instalira HDZ pljačkaše!

VL
TV
tv5378
11:24 25.11.2015.

Super Joe je tu da upozori na prava (ne I obveze)pedera,lezbianki I onih sto su I jedno I drugo,usput ce dati instrukcije kako se ponasati u situaciji gdje sve vise vrije monstrum zvan globalni rat.Marva ce slusati pokorno,klimati I klicati ''zivot je ljep''

VL
RE
realisticki
11:33 25.11.2015.

Biden obilazi svijet propovijedajući američke stavove i politiku. Iza te politike stoje ekonomski interesi onih koji su financirali Bidenovu i Obaminu predsjedničku kampanju. Nije isključeno da i sam ima udio u proizvodnji oružja te preprodaji nafte, pa kroz te posjetee jugoistočnoj Europi, štiti i lične interese. Koliko smo informirani, nitko nije zvao u Hrvatsku, pa je i to pokazatelj da Amerika pokušava gospodarit sa cijelim svijetom.

VL
BJ
Ben Juda Talmudan
09:41 25.11.2015.

Nije Biden opasan za zene nego voli pipati djevojcice.Njegovi su ispadi javno dostupni na YT.Mozemo samo zamisliti sto bolesni sotonist i pedofil radi kad nema kamera.Tipican izdanak na smrt bolesne SAD.

VL
GM
Gjuro-Mrki
10:32 25.11.2015.

Joe Biden na velika vrata vrača Wolficha i NIckolicha na vrh političke balkanske scene.njegov veliki frend trenutno je u Pekingu (šepuri se u ime neke JI-europe)i dogovara nekakve privredne vertilale od Egeja do Baltika.reče kinez da prva starta pruga nešto slično ka BGD- BAR,u ovom slučaju smjer je sjever.

VL
MI
mimir133
11:13 25.11.2015.

Neka amerikanci gledaju posla u svojoj drzavi,ovo sve što se danas zbiva ovo je njihovo maslo,zašto ne ratuju u svojoj lipoj americi nema nafte kao što imaju irak,iran afganistan i sirija koja im ne da da oni politiku njima krojee u ime izraela, ljudi moji kad će te progledati pa oni su najveće zlo današnjice a sve u cilju da bi oni mogli cijelim svijetom da vladaju, zato je Putin čovjek na mjestu,zato je Putin i stao na stranu Assada i to amere i izrael mnogo ljuti a i dobro poznate engleze što samo gledaju kako će se stvari odvijat najbolje po njih.a naši političari iz koje god stranke da su uvijek će biti tuđi piuni i rade kako im drugi kaže, dok se to ne promjeni nema sreće kod nas, dok se ne udruzimo hrvati, srbi i ostali iz bivše Juge nama opstanka nema jedino ako smo svi zajedno i to po pravilu svi za jednoga jedan za sve.

VL
KA
kamatar
11:40 25.11.2015.

Amerika nas gura u '' Balkanski region ''. Kolinda ga je trebala odbiti. Ona se ponaša obrnuto od svojeg predizbornog cirkusa.

VL
KO
Komacero
10:15 25.11.2015.

Kome Amerikanac prijatelj tome netreba neprijatelj.I Galbreit je bio prijatelj Hrvatske pa rehabilitiro cetnika Drazu i cetnicku Srbiju.Mi smo periferija Evrope i oni nas jos svrstavaju u Balkan nikad ko ravnopravnog EU clana.Nas najveci problem da nas vode placenici i mrzitelji svega Hrvatskog

VL
DU
Deleted user
08:31 25.11.2015.

Tja kaj se more. Kad već ne može drugačije, ipak je malo bolje da ovamo dođe red praviti američki Bajden Joža, nego netko poput Broz Jože ili Džugašvili Jože.

VL
DU
Deleted user
07:59 25.11.2015.

Još jedan veliki uspjeh naše predsjednice,šteta je da to ova vlada nezna iskoristiti za dobrobit svojih građana!

VL
Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
08:02 25.11.2015.

Hrvatska nije mini državica za koju se zna samo ako se ide na Jadrana na more i koja je više puta uhvaćena s prstima u pekmezu, HR nije ni prevrtljiv istočni susjed koji bi rado sjedio na dva stolca, HR je regionalna sila i jedini pouzdani partner na ovom djelu Evrope s iskustvima domovinskog rata i kao takva zaslužuje da bude ključan čimbenik na ovim prostorima.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.