Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Suđenje za ubojstvo Ive Pukanića

Jocić sudu nudi nagodbu ako otkrije naručitelja Pukanićeva ubojstva?

Joca Amsterdam
29.10.2009.
u 08:33

Mediji navode kako je Jocić preko posrednika poslao poruku vlastima da je spreman pod određenim uvjetima surađivati u istrazi. Nagađa se kako se suradnja odnosi na otkrivanje imena čovjeka koji je platio 1,5 milijuna eura za Pukanićevo ubojstvo.

Sreten Jocić, poznatiji kao Joca Amsterdam spreman je otkriti ime naručitelja ubojstva Ive Pukanića ako mu država Srbija da pismeno jamstvo da neće dobiti više od 10 godina zatvora, prenose srbijanski mediji.

Mediji navode kako je Jocić  preko posrednika poslao poruku vlastima da je spreman pod određenim uvjetima surađivati u istrazi. Nagađa se kako se suradnja odnosi na otkrivanje imena čovjeka koji je platio 1,5 milijuna eura za Pukanićevo ubojstvo.

Srbijanski izvore objašnjavaju kako je to Jociću jedina šansa da izbjegne dugogodišnji zatvor jer mu u sadašnjoj situaciji prijeti od 20 do 40 godina iza rešetaka, što je zapravo doživotna kazna u Jocićevu slučaju, pa jedinu šansu vidi u tome da se nagodi s državom.

Mediji navode i kako su srbijanska i hrvatska policija u dosadašnjoj istrazi došle do ozbiljnih indicija da je naručitelj Pukanićeva ubojstva jedan od najpoznatijih kontroverznih biznismena s prostora bivše Jugoslavije, na kojeg i Jocić ukazuje u svojoj poruci.

Komentara 12

HO
horton
09:31 29.10.2009.

Sve se bojim kako će i ovdje optužit Šlogara.

TU
Tuce
09:43 29.10.2009.

Sad ce Joca dobit srcani kao i Slobodan u Hagu,bolje bi mu bilo da izdrzava kaznu u Svedskoj i nakon pet godina i njega ce Bilt pustiti kao i Plavusicku.

SA
santorini31
09:04 29.10.2009.

Narucioc je Milo,to se zna..Samo jos da ovaj to prizna na sudu..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije